ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δριμεία επίθεση στον Τσίπρα

Χρηστίδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να εκφράσει την προοδευτική παράταξη»

«Ο κ.Τσίπρας κι η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να εκφράσουν την προοδευτική παράταξη και χρησιμοποιούν στρατηγικές τις οποίες εκμεταλλεύεται η ΝΔ και δεν δίνει στο φως της δημοσιότητας την λίστα των ΜΜΕ που πήραν 20 εκατομμύρια, που έπρεπε να έχει δώσει εδώ και δυο-τρεις εβδομάδες», επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

Ο κ. Χρηστίδης επιτέθηκε με οξείς χαρακτηρισμούς κατά του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις αναφορές στο «βρώμικο '89».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Παύλος Χρηστίδης είπε ότι «το παρακράτος είναι ταυτισμένο στην χώρα μας με την δεξιά. Το '89 με αυτό το παρακράτος συμφώνησε ο ΣΥΝ και οι Φίλης, Σκουρλέτης και όλοι αυτοί που λένε ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν ένα ακραίο λαϊκιστικό κόμμα. Αναφερόμενοι στο σήμερα λοιπόν, το μόνο που προκαλεί συζήτηση περί αναλογίας, είναι τα σοβαρά εσωτερικά προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ και γέλιο σε όλους τους υπόλοιπους που αντιλαμβάνονται ότι το 2015 παντρεύτηκε τον κ. Καμμένο για να βρει ένα αποκούμπι στο παραθεσμικό κομμάτι του κ. Παπαγγελόπουλου».

Ο κ. Χρηστίδης είπε ακόμη για τη Novartis ότι ήταν πράγματι ένα σκάνδαλο, με το οποίο δεν ασχολήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί ήθελε απλά και μόνο να αποκομίσει πολιτικά οφέλη.

«Τι έκανε ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση του για την διερεύνηση της ουσίας του σκανδάλου και την εξασφάλιση αποζημίωσης του ελληνικού δημοσίου; Σε ποιες αντίστοιχες ενέργειες έχει προβεί ένα χρόνο τώρα ο κ. Μητσοτάκης;», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.