Neo

Δεν μας πτοούν...

Πανικό, ο οποίος μάλιστα γεννά... παραφροσύνη, καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ το Κίνημα Αλλαγής, μετά την τελευταία επίθεση σε βάρος της Χαριλάου Τρικούπη και ειδικά της βουλευτού Ευαγγελίας Λιακούλη.

«Δεν είναι η πρώτη φορά, δεν μας πτοούν», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, δηλώνοντας ότι στο κόμμα του είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις αποκαλύψεις για το ‘σκάνδαλο’ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας ως ενέχυρο στους δανειστές για 99 χρόνια. «Σκάνδαλο, για το οποίο σήμερα σιωπά βέβαια η ΝΔ και συνεχίζει στην ίδια γραμμή», όπως συνέχισε, κάνοντας λόγο για δικαίωση της Χαριλάου Τρικούπη από την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ για ακύρωση της μεταβίβασης 10.119 ακινήτων με απόφαση Τσακαλώτου τότε στην ΕΤΑΔ ΑΕ και δι’ αυτής στο ‘υπερταμείο της υποτέλειας’, όπως το αποκαλούν στο Κίνημα Αλλαγής.

«Όσο δε, για όσα είπαν για την προανακριτική επιτροπή, ας το καταλάβουν, είμαστε αποφασισμένοι για την πλήρη αποκάλυψη της δράσης του παραδικαστικού κυκλώματος που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με κυκλώματα της Δεξιάς», είπε, καταλήγοντας : «Κακός σύμβουλος ο πανικός, γεννά παραφροσύνη».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.