Neo

Δεν με αγγίζει η λασπολογία

Τη δική της απάντηση στην εφημερίδα “Documento”, έδωσε η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου, κάνοντας λόγο για ‘λασπολογία’ εις βάρος της λόγω των πρωτοβουλιών της κατά του ‘παρακρατικού-παραδικαστικού κυκλώματος’ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Την ημέρα που κατέθεσα επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας ‘ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ’ για τη λειτουργία παρακρατικού μηχανισμού επί Κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ., το γνωστό για τη στοχοποίηση και προσπάθεια σπίλωσης Πολιτικών προσώπων Documento επιλέγει εντελώς ‘τυχαία’ να μου επιτεθεί», λέει, επικαλούμενο την ανάληψη καθηκόντων Καλλιτεχνικού Διευθυντή στη Δραματική Σχολή του Δήμου Αγίας Βαρβάρας από το σύζυγό της, ηθοποιό, σκηνοθέτη και θεατρολόγο Μάξιμο Μουμούρη. Διαβεβαιώνοντας για τις αξιοκρατικές διαδικασίες του διαγωνισμού και τα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα που πληροί ο σύζυγός της, η Νάντια Γιαννακοπούλου, κάνει λόγο για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων με μόνο στόχο να πληγεί εκείνη προσωπικά.

«Δεν πρόκειται να ασχοληθώ μ΄ αυτού του είδους την αδίστακτη αθλιότητα μίας δημοσιογραφίας καταδικασμένης στη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών. Σ΄ αυτή τη χώρα όλοι μας γνωριζόμαστε καλά», δήλωσε. «Η λασπολογία και η προσπάθεια σπίλωσης μου δεν με αγγίζει, δεν με αποπροσανατολίζει. Συνεχίζω να ασχολούμαι με μείζονα πολιτικά θέματα, όπως το χτύπημα και ξερίζωμα του παραδικαστικού, παρακρατικού κυκλώματος που λειτούργησε επί ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- ΑΝ.ΕΛ.».

Στο πλευρό της βουλευτή, πάντως, στέκεται σύσσωμο το Κίνημα Αλλαγής, με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Παύλο Χρηστίδη, να δηλώνει πως «όταν αποκαλύπτονται οι ‘φαμίλιες’ και δεν έχουν τίποτα να απαντήσουν, επιχειρούν να εμπλέξουν τις οικογένειες»...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.