ΚΟΣΜΟΣ

Μετά το ξέσπασμα των διαδηλώσεων και των επεισοδίων μπροστά στον Λευκό Οίκο

Δολοφονία Φλόιντ: Πέντε ορόφους κάτω από τη γη κρυβόταν ο Τραμπ!

Στο καταφύγιο του Λευκού Οίκου, το οποίο αντέχει μέχρι και... πυρηνική καταστροφή και βρίσκεται πέντε ορόφους κάτω από το έδαφος, κατέφυγε ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά το ξέσπασμα των διαδηλώσεων που έφτασαν μέχρι και έξω από τον Λευκό Οίκο, προκειμένου να... αισθάνεται ασφαλής, όπως αποκαλύπτει ο βρετανικός Τύπος!

Μετά τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους την 11η Σεπτεμβρίου του 2001, την ημέρα που άλλαξε τον κόσμο, το καταφύγιο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Ντικ Τσέινι, τότε αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, γράφει η βρετανική εφημερίδα «The Sun».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πράκτορες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών μετέφεραν την Κυριακή τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στο Προεδρικό Κέντρο Επιχειρήσεων Έκτακτης Ανάγκης (PEOC) - το οποίο είναι εξοπλισμένο με μυστικές σήραγγες, όπως αναφέρει η «Sun».

Ο Αμερικανός πρόεδρος μεταφέρθηκε στο καταφύγιο προτού τραυματιστούν πάνω από 50 πράκτορες μυστικών υπηρεσιών στη διάρκεια των ταραχών που συνεχίζονταν για έκτη νύχτα στη Μινεσότα και σε άλλες πόλεις των ΗΠΑ ύστερα από τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, όπως ανέφεραν οι «New York Times». Εκεί παρέμεινε λιγότερο από μία ώρα.

Το καταφύγιο βρίσκεται κάτω από την Ανατολική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου, αλλά η ακριβής τοποθέτησή του παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.