ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Καραθανασόπουλος

«Η συνάντηση Μιωνή-Παππά έγινε με παρέμβαση του Ισραηλινού πρωθυπουργού - Σχετίζεται και με διεργασίες στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας»

«Η διαφθορά και η διαπλοκή είναι πεδία του συστήματος που εξυπηρετεί επιχειρηματικά συμφέροντα», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, σχολιάζοντας στο «ΘΕΜΑ 104,6» την υπόθεση των συνομιλιών Μιωνή-Παππά.

Ο κ. Καραθανασόπουλος υπογράμμισε πως «όταν μια κυβέρνηση ψηφίζει νόμους που εξυπηρετούν τους επιχειρηματικούς ομίλους θα έρθει και η στιγμή που θα πέσει στο τραπέζι και η εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων από πολιτικά πρόσωπα, είναι η φυσική απόληξη των πραγμάτων».

Επίσης, ο Νίκος Καραθανασόπουλος ανέφερε ότι «το όλο θέμα έχει σχέση και με γεωστρατηγικούς σχεδιασμούς, διότι η συνάντηση Μιωνή - Παππά έγινε με παρέμβαση του πρωθυπουργού του Ισραήλ και σχετίζεται και με διεργασίες στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας».

Μεταξύ άλλων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κομμουνιστικού Κόμματος τόνισε ότι «το ΚΚΕ δεν αντιμετωπίζει το θέμα με όρους αντιπερισπασμού που κρύβει τα πραγματικά αίτια, θέλει την πλήρη διερεύνηση, αλλά δεν έχει αυταπάτες ότι θα πέσει φως».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.