ΕΛΛΑΔΑ

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Υπόθεση 10χρονης Μαρκέλλας: Σε δομή φιλοξενίας μαζί με το μικρότερο αδελφάκι της

Σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων μεταφέρθηκε, ύστερα από 10ημερη παραμονή σε νοσοκομείο, η ανήλικη που έπεσε θύμα αρπαγής από την 33χρονη στην Κ. Τούμπα Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό, θα φιλοξενηθεί προσωρινά στη δομή μέχρι να ολοκληρωθεί η εν εξελίξει έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για το περιβάλλον της.

Στο μεταξύ, το μικρότερο αδελφάκι της ανήλικης φιλοξενείται επίσης τις τελευταίες ώρες σε προστατευμένο περιβάλλον εκτός σπιτιού, κάτι που έκριναν σκόπιμο στην παρούσα φάση οι αρχές. Η παραμονή θα είναι προσωρινή.

Εξιτήριο πήρε σήμερα η 10χρονη

Εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν, πήρε η 10χρονη Μαρκέλλα, έπειτα από σχεδόν δύο εβδομάδες νοσηλείας και μεταφέρθηκε σε δομή της Θεσσαλονίκης, στην οποία και θα παραμείνει έως ότου ξεκαθαριστεί το τοπίο της απαγωγής της.

Ο 25χρονος αδερφός της ανήλικης ζητά να βρίσκεται κοντά στην αδερφή του και επιμένει ότι θεωρεί πως στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα άτομα εκτός από την 33χρονη, ενώ κάνει λόγο και για το ενδεχόμενο ύπαρξης κυκλώματος.

«Η Μαρκέλλα ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα. Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός της 10χρονης, μιλώντας στο Mega.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.