Μία εξαιρετική συνταγή για καλοκαιρινή πατατοσαλάτα.
Υλικά
750 γρ πατάτες μικρές
75 ml βουτυρόγαλα
2 κ.σ. μαγιονέζα light
1 κ.σ. μουστάρδα Dijon
1 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί
½ κ.γ. ζάχαρη άχνη
100 γρ ραδίκια, κομμένα σε λωρίδες
1 κ.σ. παπαρουνόσπορος
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα με αλατόνερο τοποθετήστε τις πατάτες και φέρτε τες σε βράση. Αφήστε τες να σιγοβράσουν για 12 λεπτά μέχρι να έχουν μαγειρευτεί τελείως. Στραγγίστε τες και αφήστε τες να κρυώσουν.
Χτυπήστε το βουτυρόγαλα με την μαγιονέζα, την μουστάρδα, το ξύδι και την ζάχαρη άχνη και γαρνίρετε με αλάτι και πιπέρι. Μόλις έχουν κρυώσει οι πατάτες, περιχύστε με την σάλτσα μαγιονέζας, τα ραδίκια και τον παπαρουνόσπορο. Ανακατέψτε και σερβίρετε.
Ο πάπας Φραγκίσκος, απευθυνόμενος στους πιστούς κατά την καθιερωμένη, γενική ακρόαση ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα