Neo

Καμία «ρωγμή» μεταξύ Παπαγγελόπουλου-Παππά

Παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα -και, κυρίως... γραφόμενα- ο Neo δεν έχει εντοπίσει κανένα ρήγμα μεταξύ του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και του Νίκου Παππά.

Αντιθέτως, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης «έπιασε» μερικούς δημοσιογράφους χθες όταν αποχωρούσε από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής, προκειμένου να διαλύσει όλα τα σχετικά σενάρια: «Διαβάζω ότι ο Παπαγγελόπουλος άδειασε τον Τσίπρα. Ότι ο Τσίπρας άδειασε τον Παπαγγελόπουλο. Λένε ότι με εγκατέλειψαν. Όμως ο Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς έχουν σταθεί σε όλες τις δύσκολες ώρες μου και ενθαρρύνουν και τη σύζυγό μου. Αυτοί είναι οι αριστεροί. Είναι άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, που παρέσχε πρόσθετη στήριξη στον Νίκο Παππά: «Αν διαβάσει κανείς προσεκτικά και χωρίς εμπάθεια το απόσπασμα της συνομιλίας Παππά-Μιωνή, θα καταλάβει ότι ο κ. Παππάς ενεπλάκη στην υπόθεση με παρέμβαση του Νετανιάχου και αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κι εγώ, δεν του καθίσαμε του κυρίου Μιωνή. Και δεν του καθίσαμε μολονότι εκείνος απειλούσε και εκβίαζε».

Σημειωτέον ότι, όπως διαβεβαιώνουν τον Neo πηγές του στην Κουμουνδούρου, η στήριξη είναι... αμοιβαία: δηλαδή, όπως ο Παπαγγελόπουλος δεν είναι διατεθειμένος να «αδειάσει» κανέναν στον ΣΥΡΙΖΑ, έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα εγκαταλείψει τον πρώην υπουργό, ακόμη κι όταν αυτός θα φτάσει στο Ειδικό Δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.