Neo

Καθήκον μας το χτίσιμο εμπιστοσύνης

Την ανάγκη να διατηρηθεί το καλό κλίμα μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων στην Αθήνα τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ», Παύλος Γερουλάνος.

Αφορμή για την παρέμβασή του υπήρξε σειρά θεμάτων, όπως οι διαφορές της ΚΥΑ για τον ‘Μεγάλο Περίπατο’ σε σχέση με όσα είχε αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο, η αργοπορία δημιουργίας κανονισμού λειτουργίας των Σχολικών Επιτροπών, η αδράνεια στο θέμα του Γηροκομείου, ο πρόχειρος τρόπος με τον οποίο προωθείται η πολιτική πολιτισμού του Δήμου κ.α.

«Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Η επιστροφή στην κανονικότητα σημαίνει ότι πρέπει να ξαναπάρουμε τα πράγματα σοβαρά», είπε ο Παύλος Γερουλάνος, επαναλαμβάνοντας ότι αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας είναι ιστορικό και έχει τεράστιες δυνατότητες, ακριβώς επειδή έχει πείρα, πάθος για την Αθήνα και πολιτικό πολιτισμό. «Είναι και πείραμα Δημοκρατίας στο προβληματικό πλαίσιο της απλής αναλογικής. Οι αποφάσεις που παίρνουμε εδώ δεν είναι αποφάσεις ρουτίνας. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και πολύ υπεύθυνοι. Και είναι κρίμα να το απαξιώνουμε», είπε. «Στις μέρες που έρχονται, το σημαντικότερο καθήκον που έχουμε όλοι μπροστά μας, από την κυβέρνηση μέχρι τη δημοτική αρχή, είναι το χτίσιμο εμπιστοσύνης. Κάθε τι που δεν χτίζει εμπιστοσύνη, δημιουργεί προβλήματα. Και η σημερινή ημερήσια διάταξη δημιουργεί προβλήματα εμπιστοσύνης, ελπίζω να μην έρθει ξανά μια τέτοια ημερήσια διάταξη», σημείωσε χαρακτηριστικά, καλώντας τον Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη να μην χάσει την ευκαιρία που του δίνει αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο για το απαραίτητο χτίσιμο εμπιστοσύνης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.