ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Γνωστή η τακτική διαστρέβλωσης και γκεμπελισμού... Αλήθεια, για το σημερινό χάος στο κέντρο ποια κινητοποίηση ευθύνεται;»

ΚΚΕ κατά Πορτοσάλτε! - Προβοκάτσια καταγγέλλει ο Περισσός

Την οργισμένη αντίδραση του ΚΚΕ προκάλεσαν οι ισχυρισμοί του γνωστού δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ... κατηγόρησε το ΚΚΕ και τις κινητοποιήσεις των υγειονομικών για το κυκλοφοριακό χάος που δημιούργησε ο «Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας», παρά το γεγονός ότι ακόμη και χωρίς πορείες το ίδιο... κομφούζιο παρατηρείται στο κέντρο, από την πρώτη ημέρα εφαρμογής του εγχειρήματος!

Το καυστικό σχόλιο του ΚΚΕ αναφέρει:

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, που με τη γνωστή τακτική της προβοκάτσιας, της διαστρέβλωσης και του γκεμπελισμού, ανακάλυψε ότι για τα κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας φταίνε οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων και το ΚΚΕ.

Πολύ βολική -αν και γελοία- δικαιολογία για να κρυφτεί το χάος και το πραγματικό βασανιστήριο που προκάλεσε ο “Μεγάλος Περίπατος” και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο της Αθήνας, που μόνο το ΚΚΕ καταψήφισε.

Τι κι αν χθες αυτοί που κινητοποιούνταν ήταν οι κατά τα άλλα “ήρωες” υγειονομικοί! Προφανώς για αυτούς είναι ήρωες αν σκύβουν το κεφάλι κι όχι όταν διεκδικούν για την επίλυση των οξυμένων προβλημάτων... Αλήθεια για το σημερινό χάος στο κέντρο της Αθήνας ποια κινητοποίηση ευθύνεται;

Είναι προφανές ότι το νέο παραλήρημα Πορτοσάλτε δεν είναι ευθύνη μόνο του ιδίου, αλλά και της εκπομπής που τον φιλοξενεί (“Σήμερα”), σε αντίθεση με το ΚΚΕ, που στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν περνάει ούτε από έξω.

Το δυστύχημα για αυτούς είναι ότι ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.