MEDIA

Δείτε αναλυτικά

"Κρατικά Μυστικά" σε Α' τηλεοπτική προβολή στην COSMOTE TV

Με το βασισμένο στην αληθινή ιστορία μιας πρώην υπαλλήλου των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, που βρέθηκε στο επίκεντρο ποινικών διώξεων πολιτικό θρίλερ «Κρατικά Μυστικά» και σινεφίλ επιλογές, όπως η Χιλιανή παραγωγή «Πολύ Αργά για να Πεθάνουν Νέοι» συνεχίζονται οι πρεμιέρες στα κινηματογραφικά κανάλια COSMOTE CINEMA HD. Πλούσιο περιεχόμενο συμπεριλαμβάνεται όπως κάθε εβδομάδα και στα υπόλοιπα κανάλια που είναι διαθέσιμα μέσω της COSMOTE TV, με το «Mrs. America» με την Κέιτ Μπλάντσετ να ξεχωρίζει.

Κρατικά Μυστικά (Official Secrets) – Πρεμιέρα

Μετά τον «Αόρατο Εχθρό», ο Γκάβιν Χουντ σκηνοθετεί ένα ακόμα πολιτικό θρίλερ βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. Η ταινία μας μεταφέρει πίσω στο 2003, όταν η Κάθριν Γκαν, υπάλληλος των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών διαρρέει απόρρητες πληροφορίες στον Τύπο σχετικά με την παρέμβαση των ΗΠΑ σε ένα επικείμενο ψήφισμα του ΟΗΕ για το Ιράκ. Όταν ασκείται ποινική δίωξη σε βάρος της, η Γκαν και οι δικηγόροι της κάνουν ό,τι μπορούν για να υπερασπιστούν τις πράξεις της. Καθώς η ζωή, η ελευθερία και ο γάμος της απειλούνται, καλείται να υπερασπιστεί τα πιστεύω της. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Κίρα Νάιτλι, Μάθιου Γκουντ και Ρέιφ Φάινς (Κυριακή 7/6, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Blockbuster).

Πολύ Αργά για να Πεθάνουν Νέοι (Too Late to Die Young) – Α΄ τηλεοπτική προβολή

Χιλή, 1990. Ένας μικρός αριθμός οικογενειών ζει σε μια απομονωμένη κοινότητα στους πρόποδες των Άνδεων, μακριά από τις ανέσεις του πολιτισμού. Εκεί, δυο έφηβοι και ένα κορίτσι ψάχνουν τον δικό τους δρόμο προς την ενηλικίωση (Πέμπτη 4/6, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Red Carpet Premieres).

H Εμμονή (Conviction) – Πρεμιέρα

Κατηγορούμενος για τη δολοφονία της συζύγου του, ένας άντρας οδηγείται ενώπιον της δικαιοσύνης. Σίγουρη για την αθωότητά του, μια γυναίκα που τον γνωρίζει ελάχιστα πείθει έναν επιφανή δικηγόρο να αναλάβει την υπόθεσή του (Δευτέρα 8/6, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD).

I am Elizabeth Smart – Η αληθινή ιστορία απαγωγής γίνεται ταινία με πρωταγωνίστρια το ίδιο το θύμα

Ιούνιος 2002. Η 14χρονη Ελίζαμπεθ απάγεται από το δωμάτιό της από έναν αυτοαποκαλούμενο προφήτη και ζει εφιαλτικές στιγμές, μέχρι να καταφέρει 9 μήνες αργότερα να αποδράσει. H ίδια η Ελίζαμπεθ πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική μεταφορά της περιπέτειας που τη στιγμάτισε (Α΄ τηλεοπτική προβολή - Τετάρτη 3/6, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD, ζώνη Ladies First).

Η υποψήφια για OSCAR® Άννα Κέντρικ στο THE LATE LATE SHOW with JAMES CORDEN From His Garage

Ο Τζέιμς Κόρντεν συνεχίζει να «υποδέχεται» καλεσμένους από το γκαράζ του σπιτιού του, επιφυλάσσοντας στους τηλεθεατές διάφορες εκπλήξεις. Την Κυριακή 7/6 (20.00, COSMOTE SERIES HD) υποδέχεται την Άννα Κέντρικ, η οποία θα μιλήσει για το νέο της τηλεοπτικό βήμα μέσα από τη σειρά «Love Life» που προβάλλεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την COSMOTE TV. Τα 3 πρώτα επεισόδια είναι διαθέσιμα μέσα από τον δωρεάν on demand κατάλογο της COSMOTE TV (COSMOTE TV PLUS).

Mrs. America – Συνεχίζεται στο FOX

Η σειρά του FOX, «Mrs. America» αφηγείται την ιστορία του κινήματος που επικύρωσε την τροπολογία για την ισότητα των δύο φύλων στις ΗΠΑ, καθώς και τα απρόσμενα εμπόδια που δημιούργησε μια συντηρητική γυναίκα με το όνομα Φίλις Σαλφλάι (Κέιτ Μπλάντσετ). Μέσα από τα μάτια της ίδιας και φεμινιστριών της εποχής εξερευνάται πώς ένα από τα πιο δύσκολα πεδία μάχης του πολιτισμικού πολέμου της δεκαετίας του 1970, βοήθησε στην άνοδο της συντηρητικής οργάνωσης «Moral Majority» και άλλαξε για πάντα το πολιτικό τοπίο της Αμερικής (κάθε Δευτέρα, 21.50).

Μητρόπολη: Ο Αρχαίος Κόσμος Αποκαλύπτεται - Μέρος 1ο

Αθήνα, Αλεξάνδρεια, Τικάλ και Ρώμη: οι θρυλικές πόλεις της αρχαιότητας «αποκαλύπτονται» μέσα από τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Viasat History. Η γέννησή τους, η ζωή των κατοίκων και η μεταμόρφωσή τους σε μεγαλειώδη κέντρα μάθησης και ανακαλύψεων αποτυπώνονται μέσω τρισδιάστατων αναπαραστάσεων και σύγχρονων βίντεο με τη συμβολή διακεκριμένων εμπειρογνωμόνων (8 – 9/6, 23.00).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών στο site της COSMOTE TV: https://www.cosmote.gr/cosmotetv.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.