Neo

Ουσιαστική...

Την προσωπικότητα της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου εκθειάζει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Πεταλωτής, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή της στη Θράκη.

«Η επίσκεψη της ΠτΔ κ. Σακελλαροπούλου στη Θράκη, αν και τυπική, έκανε και τη διαφορά. Όχι μόνον από τον πρώην Πρόεδρο, αλλά και από πολλούς πολιτικούς. Χωρίς βαρύγδουπα ‘μηνύματα’, με την άνεση μιας σοβαρής και ώριμης προσωπικότητας, με προσωπικό πρωτόκολλο λειτουργικό, πιο ουσιαστική από αρκετούς ‘πέριξ’, έτοιμη και ενημερωμένη, χωρίς τον εγκλωβισμό της δήθεν παντογνωσίας», γράφει σε ανάρτησή του ο Γιώργος Πεταλωτής, θυμίζοντας εξάλλου ότι ως προσωπικότητα η κ. Σακελλαροπούλου έγινε γνωστή σε όσους από ανύποπτο χρόνο την παρακολουθούν, όχι απλώς από το προηγούμενο αξίωμά της ως Προέδρου του ΣτΕ, αλλά γιατί αναδείχθηκε -χωρίς συμπλέγματα- μέσα από πλείστες επιστημονικού και γενικότερα πνευματικού χαρακτήρα συμμετοχές της.

Έτσι, εκτιμά πως όσοι ελπίζουν σε μια «ανωτάτου επιπέδου» κατανόηση και υποστήριξη σε θέματα Δημοκρατίας, Ισότητας, Δικαιωμάτων, σίγουρα θα δικαιωθούν. Την περιγράφει άλλωστε ως απαλλαγμένη από πολιτικάντικα τερτίπια, ενώ χαρακτηρίζει σωστά στοχευμένη και την επίσκεψή της στο Domaine Kikones στην Κομοτηνή, όπου παράγεται ο γνωστός από τον Όμηρο μαρωνίτης οίνος και όπου με εξαιρετική δουλειά οι ιδιοκτήτες του, τον κάνουν ακόμη πιο γνωστό σε πολλά μέρη της γης...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.