ΕΛΛΑΔΑ

Το τελευταίο μάθημα Γενικής Παιδείας

Πανελλήνιες 2020: Συνέχεια με Άλγεβρα για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ

Συνέχεια σήμερα, Πέμπτη 18/6, στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, οι οποίοι δοκιμάζονται στο δεύτερο κατά σειρά μάθημα, καθώς θα εξεταστούν στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας (Άλγεβρα).

Πρόκειται για το δεύτερο και τελευταίο μάθημα Γενικής Παιδείας, στο οποίο θα εξεταστούν, καθώς από τις 20 έως και τις 30 Ιουνίου, θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας.

Οι μαθητές των ΕΠΑΛ θα έχουν στην διάθεσή τους 3 ώρες, όπως και σε όλα τα μαθήματα πλην του Αρχιτεκτονικού Σχεδίου όπου η διάρκεια εξέτασης θα είναι τέσσερις ώρες. Μετά το σημερινό μάθημα θα επιστρέψουν το Σάββατο στα θρανία με τα εξής μαθήματα: Στοιχεία μηχανών, Ανατομία-Φυσιολογία, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες οι μαθητές των ΓΕΛ εξετάστηκαν στα Αρχαία Ελληνικά και τα Μαθηματικά, ανάλογα με την Ομάδα Προσανατολισμού τους. Για τους υποψήφιους που εξετάζονται με το νέο σύστημα, οι Πανελλήνιες θα συνεχιστούν αύριο Παρασκευή, 19 Ιουνίου, με τα μαθήματα Προσανατολισμού: Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών). Για τους υποψήφιους των ΓΕΛ που εξετάζονται με το παλαιό σύστημα, την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις της Βιολογίας Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.