ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν βγάζει την κασέτα γιατί το μόνο που είχα πει ήταν για τα έξοδα»

Παπαγγελόπουλος: «Έχει μαγνητοφωνήσει και μένα ο Μιωνής»

Τα όσα είδαν χθες το φως της δημοσιότητας και περιέχονται στο ηχητικό που κατέθεσε στην προανακριτική ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής απασχόλησαν και σήμερα τη συνεδρίαση της επιτροπής, όπου για ακόμα μία μέρα καταθέτει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης αναφερόμενος στα ηχητικά ντοκουμέντα, αλλά και στην επίμαχη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου φέρεται να παραδέχθηκε ότι το μόνο που είπε στη συνάντηση του με τον κ. Μιωνή στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του Νίκου Παππά, ήταν μόνο περί εξόδων.

«Tο μόνο που είχα πει ήταν για τα έξοδα»

«Οι πρώτες διαρροές πάντως έλεγαν για κασέτα που έχει και μένα μαγνητοφωνήσει. Άρα έχει ο Μιωνής και έμενα μαγνητοφωνήσει. Αλλά αυτή την κασέτα δεν την βγάζει. Γιατί εγώ το μόνο που είχα πει ήταν "για τα έξοδα"», ανέφερε.

Ακόμα, ο κ. Παπαγγελόπουλος επιτέθηκε για μια ακόμη φορά στον εισηγητή της ΝΔ Θάνο Πλεύρη ζητώντας του να αυτοεξαιρεθεί από μέλος της επιτροπής ενώ απάντησε με το δικό του τρόπο και στα όσα ακούγονται να λέει ο Νίκος Παππάς περί ατζέντας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης.

«Ναι, έχω δίκη μου ατζέντα. Να πολεμώ τους κλέφτες, τους ψεύτες και τους διεφθαρμένους».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.