Neo

Ποιοι είναι οι οκτώ "μεταρρυθμιστές" του ΣΥΡΙΖΑ

Να προχωρήσουν με ταχύτερα και πιο γενναία βήματα στον ποιοτικό μετασχηματισμό και συνεπώς σε ένα ανοιχτό κόμμα που θα αποτελέσει την ραχοκοκαλιά της προοδευτικής παράταξης, ζητούν με το κείμενο – παρέμβασή τους τα οκτώ μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και την πρωτοβουλία «Γέφυρα».

Στην πραγματικότητα, η ομάδα των οκτώ, που φιλοδοξεί να εκφράσει το προοδευτικό – μεταρρυθμιστικό ρεύμα, αποτελείται από τους : Σπύρο Δανέλλη, Θανάση Θεοχαρόπουλο, Αντώνη Λιάκο, Νίκο Μουζέλη, Νίκο Μπίστη, Παναγιώτη Παναγιώτου, Δημήτρη Χαλαζωνίτη και Δημήτρη Χατζησωκράτη. Το κείμενό τους, μάλιστα, έχει ήδη προκαλέσει θετικές εντυπώσεις σε πολλούς, ενώ διόλου τυχαίο είναι το γεγονός ότι ένα απόσπασμά του για τα θέματα ποιότητας άσκησης της εξουσίας, αξιοποιήθηκε και στην πρόσφατη απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Αν ακόμη παραδεχθούμε ότι ένας,/ δυό απ´αυτούς έχουν καλές αριστερές/ προοδευτικές Ιδεες., συμβολισμούς και προτάσεις, ή προϊστορία στην προώθηση προσωπικης πορείας για προόδο στην χώρα μας, και την αριστερά,
    όχι σκοπό την εξασφάλιση καρεκλών και στασιδιών για τους εαυτους τους,
    Τότε ,ΓΙατί δεν ιδρύουν ένα καινούργιο Κόμμα ;

    Το έκαναν δογματικά μεν αλλά τίμια και καθαρά, οι πολύ πιο μαχητικοί αριστεροι προδομένοι Λαφαζάνη και Ζ. ΚΩνσταντοπουλου και είναι στα πρόθυρα να το κάνει και ο Ευκλείδης Τσακαλωτος πολύ σύντομα .

    Αυτούς που αναφέρει η πληροφορία τους μαγεύει η βρομερή οσμή του Γκεσεμιου
    που είναι μπροστά στο κοπάδι έχοντας εξαπατήσει με όλους τους τρόπους ένα κομματι του Ελληνικού Λαού που τώρα άρχισε να το καταλαβαίνει και ψάχνεται αν θα Πρέπει γυρίσει εκεί απ¨ όπου ξεκίνησε …..
    Ας έρθει ένας από αυτούς να μου απαντήσει στις απορίες μου !
    Διαβάζουν τις κρίσεις του κόσμου , αν πολιτεύονται έτσι δεν είναι ;

  2. === OI ΟΚΤΩ ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ ……
    === ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΚΤΩ ΜΠΑΚΑΛΕΡΟΣ…..
    === ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ……..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΡΑΜΟΥΡ-
    ΤΖΟΥΝΗ ΣΕ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ !!!!!!!!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.