ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύο παίκτες τραυματίες - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Πορτογαλία: Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της Μπενφίκα!

Επίθεση με πέτρες δέχθηκε το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Μπενφίκα, μετά τη "γκέλα" και τη "λευκή" ισοπαλία με την Τοντέλα, με συνέπεια των τραυματισμό των Γιούλιαν Βάιγκλ και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, στο πρόσωπο, από σπασμένα γυαλιά!

Η Μπενφίκα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ήττα της Πόρτο με 2-1 από την Φαμαλικάο, καθώς "κόλλησε" στο 0-0 με την Τοντέλα στο "Ντα Λουζ", ισοβαθμώντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τους "δράκους".

Η γκέλα των "Αετών της Λισαβόνας" δεν... έκατσε καθόλου καλά στους οπαδούς της ομάδας, προκαλώντας την έντονη -και ανεκδιήγητη- αντίδρασή τους, καθώς επιτέθηκαν στο πούλμαν της αποστολής, πετώντας πέτρες!

Το περιστατικό, συνέβη κατά την επιστροφή της Μπενφίκα στο προπονητικό κέντρο, με τις πέτρες να σπάνε το μπροστινό τζάμι του οχήματος και να τραυματίζουν τους Βάιγκλ και Ζίβκοβιτς, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ.

Oι δύο ποδοσφαιριστές είναι καλά στην υγεία τους, αλλά όπως είναι λογικό, έχουν υποστεί ένα μικρό σοκ από την επίθεση.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, η Μπενφίκα εξέδωσε ανακοίνωση και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το συμβάν, υποστηρίζοντας πως σε συνεργασία με την αστυνομία θα βρεθούν οι δράστες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.