ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο επίκεντρο το Περιβάλλον και η Ενέργεια

Πρεμιέρα σήμερα για τις τηλε-συζητήσεις του ΚΙΝΑΛ εν όψει Συνδιάσκεψης

Τις διαδικτυακές συζητήσεις που διοργανώνει ενόψει της Πολιτικής και Ιδεολογικής Συνδιάσκεψης του φθινοπώρου, με στόχο να αγγίξει μία σειρά θεμάτων που απασχολούν τον χώρο και τους πολίτες, και να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις επ’ αυτών, εγκαινιάζει σήμερα το Κίνημα Αλλαγής.

Επίσημη πρώτη, η σημερινή, στις έξι το απόγευμα, με θέμα το Περιβάλλον και ειδικότερα «Για μία Πράσινη Συμφωνία στην Ελλάδα», την οποία θα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει ζωντανά μέσα από τη σελίδα του Κινήματος Αλλαγής στο Facebook, στον σύνδεσμο https://www.facebook.com/kinimallagis/

Την εισαγωγική τοποθέτηση θα κάνει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, ενώ μεταξύ των ομιλητών βρίσκονται ο κοινοβουλευτικός υπεύθυνος Ενέργειας και Περιβάλλοντος του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αρβανιτίδης, ο ευρωβουλευτής του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, ο επικεφαλής της Greenpeace στην Ελλάδα Νίκος Χαραλαμπίδης, ο τ.Διοικητής του ΟΣΕ Παναγιώτης Θεοφανόπουλος και ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Διαχείρισης Απορριμμάτων και Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ Αντώνης Μαυρόπουλος. Παρέμβαση αναμένεται να κάνει ο Γραμματέας του Τομέα Περιβάλλοντος του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αποστολόπουλος ενώ θα ακολουθήσουν ερωτήσεις (σ.σ. που μπορεί οποιοσδήποτε να αποστείλει ως τις 12:00 σήμερα το μεσημέρι στο [email protected]) και τελικά κλείσιμο από τον Γραμματέα του Τομέα Ενέργειας του κόμματος Χάρη Δούκα. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Πάρις Κουκουλόπουλος.

Αυτή όμως αναμένεται να είναι μόνο η αρχή, σε μία διαδικασία που τείνει να παγιωθεί το επόμενο διάστημα και έως τα μέσα Ιουλίου, προτού επανέλθει τον Σεπτέμβριο για να μπει πια στην τελική ευθεία της Συνδιάσκεψης, που εκτός μεγάλου απροόπτου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Ήδη για την ερχόμενη Τετάρτη, στις 7:30 το απόγευμα, προγραμματίζεται νέα τηλε-συζήτηση με θέμα αυτή την φορά την Πρωτοβάθμια Υγεία. Έναν τομέα που έχει αναδείξει ιδιαίτερα στην Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ όλα τα προηγούμενα χρόνια, ενώ κατά τη διάρκεια της καραντίνας το Κίνημα Αλλαγής πρωτοστάτησε στο αίτημα για αναβάθμισή του και ενεργό δράση του απέναντι στον αόρατο εχθρό, με παράλληλη πάντως στήριξη των εργαζομένων σε αυτόν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.