ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με απόφαση της «πράσινης» ΚΑΕ

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Προς «διαζύγιο» και με Αλβέρτη!

«Ντόμινο» αποχωρήσεων στον μπασκετικό Παναθηναϊκό! Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στους έξι φορές Πρωταθλητές Ευρώπης, καθώς έπειτα από 30 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας και προσφοράς, το «τοτέμ» των «πρασίνων», ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει παρελθόν από το Σύλλογο!

Η αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τα διοικητικά δρώμενα του Παναθηναϊκού φαίνεται πως δημιουργεί «ντόμινο» σε όλα τα επίπεδα. Ετσι, μετά το ζήτημα που έχει προκύψει τα τελευταία 24ωρα με τον Μάνο Παπαδόπουλο και την πρόταση που έχει δεχθεί από ομάδα της Euroleague, οι «πράσινοι» θα ολοκληρώσουν την συνεργασία τους με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, καθώς έχει ήδη παρθεί η απόφαση για «διαζύγιο» με τον άλλοτε εμβληματικό αρχηγό του Συλλόγου.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλβέρτης δεν έχει υποβάλει καμία παραίτηση, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη βρίσκεται στα γραφεία της ΚΑΕ για τη λύση της συνεργασίας τους, έπειτα από επιθυμία των «πρασίνων».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από την πλευρά των έξι φορές Πρωταθλητών Ευρώπης, αλλά η φημολογία δείχνει πως ο «Φράγκι» θα αποτελέσει παρελθόν από τον Σύλλογο.

Ο Αλβέρτης αποτελεί μία από τις «σημαίες» του Παναθηναϊκού, στον οποίο βρίσκεται από το καλοκαίρι του 1990, αγωιζόμενος με το τριφύλλι στο στήθος για 19 ολόκληρα χρόνια, ενώ στη συνέχεια υπηρέτησε τον Εξάστερο από διαφορετικές θέσεις, έχοντας μάλιστα και μία μικρή θητεία ως head coach.

Εντός της ημέρας ενδέχεται να τοποθετηθεί επίσημα για την ξαφνική, αυτή, εξέλιξη.

Στάση αναμονής για Μάνο Παπαδόπουλο

Ερωτηματικό υπάρχει γύρω από τον Μάνο Παπαδόπουλο. Όπως αναφέρθηκε, ο πολύπειρος παράγοντας του «τριφυλλιού» βρίσκεται επίσης κοντά στην πόρτα της εξόδου, ωστόσο η υπόθεσή του είναι διαφορετική από αυτή του Αλβέρτη.

Για την περίπτωσή του, η κατάσταση είναι εξαιρετικά σύνθετη και παρότι η φημολογία δίνει και παίρνει από χθες (22/6) το βράδυ, φαίνεται πως θα πρέπει να περιμένουμε τις όποιες εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.