ΕΛΛΑΔΑ

Οι προκλητικοί ισχυρισμοί για το παιδί του...

Ρέθυμνο: Καταδικάστηκε ο 55χρονος που βίαζε την κόρη του 15 χρόνια

Ένοχος κρίθηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου ο 55χρονος από την Κίσσαμο Χανίων που κατηγορήθηκε το Δεκέμβριο του 2019 και δικάστηκε σήμερα για βιασμό και αιμομιξία σε βάρος της κόρης του, για περίοδο 15 ετών. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή 10 ετών κατά συγχώνευση.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο καταδικασθείς παραδέχτηκε τις πράξεις του, αλλά ισχυρίστηκε ότι όσα έπραξε συνέβησαν μόνο από το 2017 έως 2019, διάστημα που η κόρη του ήταν ενήλικη και όχι ανήλικη, όπως κατηγορήθηκε, καθώς επίσης και πως όλα γινόντουσαν με τη συναίνεσή της.

Η απόφαση του δικαστηρίου δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα ο 55χρονος να οδηγηθεί πίσω στις φυλακές Τριπόλεως όπου κρατείτο μέχρι σήμερα.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κισσάμου και των Χανίων. Η νεαρή κοπέλα, η οποία μαζί με την μητέρα της βρέθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου, λόγω θεμάτων υγείας όπως ειπώθηκε είχε εγκαταλείψει το σχολείο με αποτέλεσμα να βρίσκεται συνεχώς στο σπίτι γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο πατέρας της και σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.