ΕΛΛΑΔΑ

Τι πρότεινε το ΚΚΕ - Η ενημέρωση για τις δράσεις της Επιτροπής

Συνάντηση Κουτσούμπα - Αγγελοπούλου για τις δράσεις της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Συνάντηση με τον ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, είχε η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, στην έδρα του ΚΚΕ, στον Περισσό, όπου και τον ενημέρωσε για τις μέχρι τώρα δράσεις και τους στόχους της Επιτροπής για το γιορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ανέλυσε τις προτάσεις του ΚΚΕ, επισημαίνοντας ότι «το ΚΚΕ σχεδιάζει και το ίδιο να αναπτύξει δράσεις και να διοργανώσει εκδηλώσεις, καθώς και εκδόσεις με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την αστική εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση του 1821». Επίσης, ο κ Κουτσούμπας τόνισε ότι «οι θέσεις του ΚΚΕ αντιμάχονται τα δύο αντιδραστικά ρεύματα σε αυτό το ζήτημα, τόσο εκείνο του εθνικισμού όσο και του κοσμοπολιτισμού».

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο του κύκλου επαφών που πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να ενημερώσει τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης για το έως τώρα έργο της Επιτροπής και τα σχέδια της για την επόμενη περίοδο.

«Άκουσα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις προτάσεις του ΚΚΕ για δράσεις που μπορεί να συγκινήσουν τους Έλληνες και αφορούν το πώς οραματιζόμαστε τη ζωή μας μετά το 2021» δήλωσε η κα Αγγελοπούλου. Στο ερώτημα αν η «Επιτροπή 2021» σκοπεύει να συζητήσει αυτές τις προτάσεις, η κυρία Αγγελοπούλου απάντησε θετικά: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτές τις προτάσεις. Θα τις συζητήσουμε, είναι υποχρέωσή μας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.