Neo

«Θα το σηκώσω μόνος μου το βάρος»

Η χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν εύκολη, αφού διεξήχθη στη σκιά των ηχογραφημένων Μιωνή και της εμπλοκής του ονόματος του Νίκου Παππά στην συγκεκριμένη υπόθεση. Πολλά ακούστηκαν, ενώ στο τραπέζι έπεσαν και βαριές κουβέντες.

Ωστόσο, ο Neo είναι σε θέση να γνωρίζει δύο πράγματα: πρώτον, ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν σκέφτηκε στιγμή να αδειάσει τον πρώην υπουργό, παρά μόνο να διασφαλίσει ότι ο ίδιος θα μείνει εκτός κάδρου - όπως κάνουν πάντα όλοι οι αρχηγοί, που πρέπει να μένουν στο απυρόβλητο. Και, δεύτερον, ότι ο ίδιος ο Παππάς διαβεβαίωσε τους παρισταμένους ότι θα υπερασπιστεί μόνος του τον εαυτό του και θα σηκώσει το βάρος των αποκαλύψεων, με διαδοχικές δημόσιες εμφανίσεις.

Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, μετά τη σύσταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι όλοι πρέπει να παίρνουν τις ευθύνες τους για τα λάθη τους, ο Παππάς πήρε τον λόγο για να δηλώσει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη - και ζήτησε η εισήγησή του να διανεμηθεί στον Τύπο από το γραφείο Τύπου του κόμματος.

«Είναι προφανές ότι όσα ειπώθηκαν δεν είχαν να κάνουν με τις αυθεντικές πεποιθήσεις μου, αλλά ειπώθηκαν απέναντι σε έναν άνθρωπο σε παραλήρημα που προσπαθούσα να καθησυχάσω. Ωστόσο, λάθη ύφους και ουσίας, έδωσαν αφορμή για επιθέσεις εναντίον μας. Και αναλαμβάνω γι αυτό την ευθύνη», επισήμανε ο πρώην υπουργός, καθιστώντας προς όλους σαφές ότι θα τραβήξει το καράβι μόνος του.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ζ 23:48 27/06/2020

    Οι χαζοί επιχειρηματίες της Novartis πληρώνουν καμιά 300αριά εκατομμύρια στις ΗΠΑ επειδή στην Ελλάδα κανένας πολιτικός δεν τους βοήθησε να πλουτίσουν παράνομα. Πόσο λογικό φαίνεται;

  2. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ .ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΟΥΝ .ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.