ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για μίζες Σαμαρά-ΝΔ κάνει λόγο ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ

Τη διαγραφή Παππά από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ζητά η κυβέρνηση

Τη διαγραφή του Νίκου Παππά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, δίνοντας συνέχεια στην ανταλλαγή «πυρών» περί σκανδάλων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Σε δήλωσή του, ο κ. Πέτσας ανέφερε πως ο Αλέξης Τσίπρας «ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στους κανόνες της Δημοκρατίας οφείλει να διαγράψει άμεσα τον κ. Παππά από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό». Δήλωσε ακόμα ότι «24 ώρες μετά την αποκάλυψη ενός αδίστακτου παρακράτους επί των ημερών της διακυβέρνησής του ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να σιωπά».

Παππάς: «Στη συνομιλία μας, ο Μιωνής μιλούσε για τους Σαμαρά-Παπασταύρου και μίζα 2,6 εκ.€»

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς ζήτησε να διερευνηθούν πού πήγαν μίζες 2,6 εκατ. ευρώ που δόθηκαν σε συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ανέφερε για τον επιχειρηματία Σ. Μιωνή ότι έχει συνομιλήσει μαζί του πολλές φορές και ότι η «αξιοπιστία του έχει χτυπήσει μηδέν» καθώς προσπαθεί «να προστατέψει τις δικές του επιχειρηματικές υποθέσεις». Ανέφερε ακόμα ότι στη συνομιλία με τον Σ. Μιωνή μιλούσε για τον Αντώνη Σαμαρά και τον συνεργάτη του Σταύρο Παπασταύρου για μίζα 2,6 εκατ, ευρώ με τα οποία χρηματοδοτήθηκε η ΝΔ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.