ΕΛΛΑΔΑ

Yπόθεση 10χρονης Μαρκέλλας: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν πήρε η 10χρονη Μαρκέλλα και μεταφέρθηκε σε δομή στη Θεσσαλονίκη μέχρι να ξεδιαλύνει το τοπίο με την απαγωγή της.

Στο μεταξύ ο δικηγόρος της οικογένειας της Μαρκέλλας, Αλέξης Κούγιας, καταγγέλλει ότι στην υπόθεση εμπλέκεται πασίγνωστος επιχειρηματίας, ο οποίος του ζήτησε να κλείσει η υπόθεση με εξωδικαστικό συμβιβασμό, πράγμα ωστόσο το οποίο διαψεύδει ο συνήγορος της 33χρονης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status Θεσσαλονίκης, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι αφού συνομίλησε με τον συνήγορο υπεράσπισης, δέχτηκε τηλεφώνημα από επώνυμο επιχειρηματία, ο οποίος του ζητούσε «να τον συναντήσω (τον κ. Νουλέζα) και να τα βρω». Ο κ. Κούγιας εξήγησε ότι δεν θέλει να δημοσιοποιήσει για ποιο πρόσωπο πρόκειται καθώς όπως είπε αν το κάνει, «θα γίνει σεισμός». Απαντώντας όμως στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων είπε ότι πρόκειται για «επιχειρηματία πανελλήνιας εμβέλειας».

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης κατηγορούμενης η οποία οδηγήθηκε στη φυλακή, υποστήριξε ότι δεν έκανε πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό «ότι κομίζω οικονομική πρόταση, αποζημίωση κτλ».

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης πρόσθεσε ότι, επρόκειτο μια προσωπική, ανεπίσημη κουβέντα με τον Αλέξη Κούγια. Παρόλα αυτά δεν αρνήθηκε τη συνάντηση του με επιχειρηματία ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Νουλέζα, στο άκουσμα ότι ενδεχομένως συναντηθεί με τον κ. Κούγια του είπε ότι τον γνωρίζει και είναι φίλος του και μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.