ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

COSMOTE: «Tο πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα» για 4η συνεχή χρονιά, σύμφωνα με την Ookla

  • Πάνω από 40% υψηλότερο Speed Score από τον δεύτερο πάροχο
  • Οι συνδρομητές COSMOTE απολαμβάνουν το βραβευμένο ως «το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα» χωρίς περιορισμούς μέσα από τα νέα προγράμματα COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED & COSMOTE BUSINESS GIGAMAX UNLIMITED

Τα Speedtest AwardsTM, του ανεξάρτητου φορέα Ookla®, ανέδειξαν νικήτρια την COSMOTE για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Σύμφωνα με την πρώτη εταιρεία παγκοσμίως για μετρήσεις broadband και mobile internet, το δίκτυο COSMOTE αναδείχθηκε ως «το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα» πετυχαίνοντας σκορ ταχύτητας (Speed ScoreTM) 44,38, πάνω από 40% υψηλότερο από εκείνο του δεύτερου παρόχου (2ος: 30,93 και 3ος: 25,63).

Το βραβείο «Greece’s Fastest Mobile Network 2020» βασίστηκε σε περίπου 400.000 μετρήσεις που έγιναν από τους ίδιους τους χρήστες κινητών δικτύων, κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Τα tests έγιναν μέσω της εφαρμογής Speedtest® σε πραγματικές συνθήκες, σε ολόκληρη τη χώρα, στα δίκτυα όλων των παρόχων κινητής, μέσω συσκευών iOS και Android.

Ο Executive Director Network Planning & Devops Ομίλου ΟΤΕ, κ. Γιώργος Τσώνης, δήλωσε σχετικά: «Η νέα βράβευση από την Ookla®, για τέταρτη συνεχή χρονιά, επιβεβαιώνει τη στρατηγική μας να επενδύουμε εντατικά στα δίκτυά μας, ώστε να προσφέρουμε στους συνδρομητές COSMOTE απρόσκοπτη επικοινωνία και κορυφαία εμπειρία mobile internet, όπου κι αν βρίσκονται. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους μας, που με τη δουλειά τους κρατούν στην κορυφή το δίκτυο COSMOTE, όλα αυτά τα χρόνια. Με την τεχνολογία και την καινοτομία, φτιάχνουμε έναν κόσμο, καλύτερο για όλους».

Με περισσότερους από 10.000 servers παγκοσμίως, εκατομμύρια Speedtests® πραγματοποιούνται καθημερινά από χρήστες της Ookla®, με τα συνολικά tests να έχουν ξεπεράσει τα  30 δισεκατομμύρια, από το 2006. Περισσότερες πληροφορίες για τα «Speedtest Awards» στο www.speedtest.net/awards.

Απεριόριστα data χωρίς περιορισμούς στην ταχύτητα στο βραβευμένο ως «το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα», μέσα από τα COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED & COSMOTE BUSINESS GIGAMAX UNLIMITED

Τώρα οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να απολαμβάνουν στο έπακρο το βραβευμένο ως «το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα», μέσα από τα COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED & COSMOTE BUSINESS GIGAMAX UNLIMITED. Τα νέα προγράμματα συμβολαίου, για ιδιώτες και επιχειρήσεις, περιλαμβάνουν πολλά περισσότερα data, χωρίς κανέναν περιορισμό στην ταχύτητα και ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, που φτάνουν έως και απεριόριστα, για να μπορούν όλοι να επιλέγουν αυτό που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες τους.

Τα COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED για ιδιώτες και COSMOTE BUSINESS GIGAMAX UNLIMITED για επιχειρήσεις, προσφέρουν κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες δεδομένων και φωνής, απαντώντας στις αυξημένες ανάγκες των καταναλωτών για συνδεσιμότητα και επικοινωνία υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νέας ψηφιακής εποχής.

COSMOTE: Το μεγαλύτερο δίκτυο 4G/4G+ στην Ελλάδα, συνεχώς καλύτερο

Οι συνδρομητές COSMOTE έχουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη που πλησιάζει το 99% και το 96% αντίστοιχα, ενώ η θαλάσσια κάλυψη 4G φτάνει το 98%. Τα τελευταία δύο χρόνια, η COSMOTE έχει αυξήσει στο δίκτυο 4G τη χωρητικότητα κατά 65%, γεγονός που έχει επιτρέψει τον τετραπλασιασμό της κίνησης mobile data, χωρίς να επηρεάζεται η εμπειρία συνδεσιμότητας των χρηστών.

Από τις αρχές της χρονιάς η COSMOTE έχει ξεκινήσει το συνολικό εκσυγχρονισμό του δικτύου πρόσβασης κινητής, σε συνεργασία με την Ericsson. Ο υπάρχων εξοπλισμός 2G/3G/4G/4G+ αντικαθίσταται πλήρως με καινούργιο, ο οποίος θα δίνει τη δυνατότητα σταδιακής αναβάθμισης του δικτύου σε 5G (5G ready). Έτσι, η COSMOTE θα συνεχίσει να καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες επικοινωνίας και συνδεσιμότητας των συνδρομητών της στη νέα ψηφιακή εποχή, ενώ θα βρίσκεται σε ετοιμότητα ώστε να μπορέσει να παρέχει τις καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα που θα φέρει το 5G.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.