Neo

Ετοιμάζουν τροπολογία

Με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε σχέση με πιέσεις, εκβιασμούς και σωρεία παράνομων ενεργειών στο Μάτι, όπως παρατηρούν στο Κίνημα Αλλαγής, να προκαλούν οργή και αποτροπιασμό, ζητούν τη διάλυση των θυλάκων στη Δικαιοσύνη και τη Δημόσια Διοίκηση που παρεμπόδισαν το έργο των ανακριτικών αρχών.

«Το υποκείμενο πρόβλημα που αναδείχνεται, όμως, από την τραγωδία στο Μάτι είναι η ακαταλληλότητα της ηγεσίας του Σώματος. Ο καθόλα προβληματικός τρόπος με τον οποίο αναδεικνύεται η ηγεσία και η ανώτατη ιεραρχία του Πυροσβεστικού Σώματος δεν έχει αλλάξει ουσιωδώς έναν χρόνο μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την ΝΔ», σημειώνουν, θυμίζοντας ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει επισημάνει τις βασικές αρχές που πρέπει να διέπουν το σύστημα αξιολόγησης και επιλογής της ηγεσίας του Σώματος. «Τα κριτήρια και η διαδικασία εξέλιξης και ανέλιξης στην ιεραρχία πρέπει να είναι διαφανή, σταθερά και ελέγξιμα. Οι επιχειρησιακές ικανότητες πρέπει να τεκμαίρονται με αδιαμφισβήτητο τρόπο και να συνδυάζονται με την κατάρτιση και την κατάλληλη προσωπικότητα που θα επιτρέπει την επιτυχή διαχείριση κρίσεων και την αντιμετώπιση των καταστροφών», σημειώνουν μεταξύ άλλων, αποκαλύπτοντας ότι η Χαριλάου Τρικούπη θα παρουσιάσει άμεσα σχετική τροπολογία, προκειμένου να μπει «τέλος στο έλλειμμα αξιοκρατίας και ανεξαρτησίας που ταλανίζει το Σώμα και για το οποίο η παρούσα ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη φέρει ακέραιη την ευθύνη»...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μνήμη, γνώση και έκφραση γνώμης με ειρηνικό τρόπο είναι τα ζητούμενα για τον την πολίτη από την κοινωνία του!
    Για να την προφυλάξει από τους κινδύνους των επίδοξων , τις περισσότερες φορές Επιπόλαιων , πολιτικαντηδων που ενδιαφερονται για τα δικά τους και τα ειδικά τους συμφέροντα , προσωπικά ή κομματικά .
    Γιαυτο στην τρέχουσα περίοδο ,
    εγώ πιστεύω ότι η σωστή Δουλειά γίνεται από το Κίνημα Αλλαγής.
    Σεις από το προοδευτικό κέντρο του πολιτικού τόξου της πατρίδας μας που βρεθήκατε χωρίς καν να το έχετε καταλάβει και ψηφίσατε τα άκρα της ΝΔ και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή , οτιδήποτε αλλο εφεύρε ο γυρολόγος Μπίστης ,
    Χρειάζεστε παλιννόστηση στο κόμμα με το ηθικό έρεισμα και τις αρχές .
    Ναι , για να προωθηθούν οι Αρχές και όχι η πολιτική αρχή και η αρχηγία ματαιόδοξων ανθρώπων που σας εκμεταλλεύτηκαν, στο πολύ πρόσφατο παρελθόν .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.