Neo

Γιατί ο Αντώναρος δεν πιστεύει τον τότε αρχηγό της Πυροσβεστικής...

Ουδόλως πιστεύει ο Ευάγγελος Αντώναρος τον αρχηγό της Πυροσβεστικής που ακούγεται στο ηχητικό της «Καθημερινής» να προτρέπει τον πραγματογνώμονα να... «θάψει» το πόρισμα για το Μάτι. Και, σε μία εκτενή ανάρτησή του στο facebook, εξηγεί το γιατί, πηγαίνοντας πίσω σε μία άλλη εθνική τραγωδία: στις πυρκαγιές του 2007.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης Καραμανλή έχει ως εξής:

«Διάβασα και ξαναδιάβασα το δημοσίευμα της Καθημερινής για το Μάτι. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Και καταλήγω σε δυο όχι και τόσο ευχάριστες διαπιστώσεις: 1. Έχουμε ένα αξιωματικό του Πυροσβεστικού που καταγράφει τη συνομιλία του με τον προϊστάμενό του. Απαράδεκτο αλλά στη χώρα που όλοι πια καταγράφουν όλους κανείς δε νοιάζεται πια. 2. ( Και σημαντικότερο): Ο κατοπινός αρχηγός του ΠΣ ασκεί πιέσεις ισχυριζόμενος πολλά αλλά -- κι αυτό όλοι το προσπερνούν -- κάνοντας αναφορές και στο παρελθόν λέγοντας ότι τα ίδια είχαν γίνει και με τις πυρκαγιές του 2007. Κι ότι φαγώθηκαν λεφτά. Δεν ξέρω από που έχει τις (αβάσιμες και συκοφαντικές) πληροφορίες του ο εν λόγω κύριος. ΑΛΛΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ. Το ειδικό ταμείο το οποίο συστάθηκε διαχειρίσθηκε με την γνωστή σε όλους εντιμότητα και ακεραιότητα που τον διακρίνουν ο πρέσβης Πέτρος Μολυβιάτης που παρέδωσε τα πάντα μέχρι ευρώ στην επόμενη κυβέρνηση. Αν έγιναν λάθη το 2007 έγιναν από την πλευρά του ΠΣ στελέχη του οποίου ( στην Ηλεία και όχι μόνον) τα έκαναν στην κυριολεξία μπάχαλο -- κι όχι από επιχειρησιακή ανεπάρκεια. Όταν λοιπόν ένας κύριος που ψεύδεται συνειδητά για το 2007 ισχυρίζεται όσα ισχυρίζεται για το 2018 εγώ προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι για τη βασιμότητα των ισχυρισμών του. Λέω λοιπόν: Να ερευνηθούν τα πάντα. Σε βάθος. Αλλά όχι να ανακηρύσσουμε αυτομάτως σε ήρωες τους ανίκανους, τους ψεύτες και τους συκοφάντες -- των οποίων οι συνομιλίες αποκαλύπτονται "ξαφνικά" δυο χρόνια μετά εν όψει πιθανής εκλογικής αναμέτρησης».

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Ένα είναι σίγουρο…Και τότε και τώρα στα
  » πράγματα » είναι ο Καραμανλής..
  Μου κάνει εντύπωση που μετά από αυτήν την καταγγελία για το Ταμείο Μολυβιατη .
  Δεν έχουμε καμία δήλωση από τον ίδιο τον Καραμανλή.. Έχουμε από τον τότε κυβερνητικό εκπρόσωπο και σημερινό φιλοσυριζαιο Αντωναρο….Δηλαδή ΚΑΤΆΜΟΥΤΡΑ η Καραμανλικη Συνιστώσα..Και θα ήθελα να απαντήσω στο Κέντρο Αριστερά σχολιαστή..
  Ότι ξ σωστή δήλωση για το κράτος ήταν του Γιώργου Παπανδρέου…
  Η Αλλάζουμε η Βουλιάζουμε…
  Το τι διάλεξε ο ΣΟΦΟΣ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ψηφοφόρος.. Είναι γνωστό..
  Βούλιάξαμε

 2. Είναι πια προφανές ότι έχουμε ένα πολιτικό σύστημα και μια δημόσια διοίκηση παντελώς σάπια.
  Δεν είναι τυχαίο που η χώρα βάρεσε κανόνι το 2010.
  Όλοι οι ΠΘ είναι αδύναμοι. Όλοι. Αναλαμβάνουν μια δομή που δεν μπορούν να ελέγξουν.
  Πως το έλεγε Το Ποτάμι? «Να τ’ αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα». Ε λοιπόν η χώρα χρειάζεται επανεθεμελίωση για ν’ αλλάξει και να εκσυγχρονιστεί.

  Και δυστυχώς κανείς δεν έχει τη διάθεση -ή τη δύναμη- να κινητοποιηθεί.

  Πολύ φοβάμαι ότι η χώρα μας θα σέρνεται για πολλές δεκαετίες.

  Η μητρόπολη έχει σαπίσει. Ο Ελληνισμός φθίνει.

 3. Τα χάλια του κωστακαραμανλησμου υποθάλπτουν τις προσπάθειες της χώρας και του λαού της να πάει μπροστά .
  Εξασκούνται δε συνεχώς και υπογείως τόσο από την διακυβέρνηση του Μητσοτάκη ο οποίος ακόμη δεν τον έχει αφορίσει ,
  ενώ η Αξιωματική Αντιπολητευση υπό τον συνέταιρο του Αλέξη Τσίπρα παίζει το ίδιο και χειρότερο βιολί !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.