ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 4 αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο!

Ιταλία: Ποδοσφαιριστής της Λάτσιο… δάγκωσε αντίπαλό του!

Με ένα… δάγκωμα σε αντίπαλό του, ξέσπασε τα νεύρα του ο Πάτρικ της Λάτσιο, στον προχθεσινό αγώνα της ομάδας του με την Λέτσε για την Serie A.

Ο Πάτρικ, σε μία στημένη φάση, είχε μία αψιμαχία με τον Τζούλιο Ντονάτι της Λέτσε και από τα νεύρα του… δάγκωσε στο χέρι τον αντίπαλό του! Η ενέργειά του αρχικά δεν έγινε αντιληπτή, αλλά στη συνέχεια, με την βοήθεια του VAR, ο διαιτητής τον απέβαλε.

Αυτό ήταν το λιγότερο για τον Πάτρικ και την ομάδα του (που ηττήθηκε και 2-1 από την Λέτσε), καθώς χθες, η Πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας, του επέβαλε τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών, πράγμα που σημαίνει πως θα χάσει τα παιχνίδια με Σασουόλο, Ουντινέζε, Κάλιαρι, αλλά και το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με την Γιουβέντους. Παράλληλα, του επιβλήθηκε και πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Μετά τον αγώνα πάντως, ο Ντονάτι που έπεσε θύμα του… δαγκώματος του αντιπάλου του, είπε πως του ζήτησε συγνώμη και τον συγχώρεσε. «Αμέσως μου ζήτησε συγνώμη. Παίζω κι εγώ με πολύ πάθος, οπότε καταλαβαίνω τον Πάτρικ για την ενέργεια του, ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι», είπε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.