ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχόλιο με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις

ΚΚΕ για Μάτι: «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επιδίδονται σε άθλια μικροκομματική αντιπαράθεση, που συγκαλύπτει τις πραγματικές αιτίες της τραγωδίας»

«Η μεγαλύτερη τιμή της μνήμης των θυμάτων στο Μάτι είναι η πλήρης αποκάλυψη όλων των πτυχών της τραγωδίας, για να μάθει ο ελληνικός λαός τι πραγματικά συνέβη εκείνες τις ώρες, η επούλωση των μεγάλων πληγών και η άμεση λήψη όλων εκείνων των αναγκαίων μέτρων, προκειμένου να μην επαναληφθούν στο μέλλον τέτοια τραγικά περιστατικά», επισημαίνει χαρακτηριστικά το ΚΚΕ, σε σχόλιό του με αφορμή τις αποκαλύψεις για την τραγωδία στο Μάτι.

«Ωστόσο, ούτε η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ, ούτε η αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, που τότε ήταν αυτή κυβέρνηση, κινούνται προς μία τέτοια κατεύθυνση. Αντίθετα, επιδίδονται σε μία άθλια μικροκομματική αντιπαράθεση, η οποία ουσιαστικά συγκαλύπτει τις πραγματικές αιτίες αυτής της ανείπωτης τραγωδίας», καταλήγει το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Δεν είναι μόνον τα λόγια του Κουτσούμπα για την κατάντια των αριστεροδεξιών στην υπόθεση υπό δικαστική έρευνα να βρει ποινικές ευθύνες Για υπουργούς και ανώτατους κρατικούς λειτουργούς στην Διακυβέρνηση του Τσίπρα ,
    ΔΕιτε τι λεν και απλοί πολίτες :

    Σταύρος Στραβόλαιμος
    “Ραγκούση, Μωραΐτη, Ξενογιαννακοπούλου κ.λπ προοδευτικάριοι, τα μάθατε τα νέα; Τα σκύβαλα που προσκυνήσατε απειλούσαν να αφήσουν περιοχές της χωράς χωρίς πυροσβεστικά μέσα με κίνδυνο να καούν περιουσίες και άνθρωποι για να κουκουλώσουν το έγκλημα το ΜΑΤΙ. Σας λένε τίποτε μωρέ όλα όσα βγαίνουν στην δημοσιότητα η πέρα βρέχει; Ξέρω, ξέρω. Οι μυστικές δυνάμεις του σύμπαντος και ο διεθνής παράγων με την ντόπια ολιγαρχία συνωμοτούν και μεθοδεύουν εναντίον του ηγέτη σας. Φιλότιμο δεν έχετε.“.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.