ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής είναι εδώ...

Κριτική στην κυβέρνηση από την Φώφη στην Κομοτηνή

Υπερήφανη για το ‘παγκόσμιο παράδειγμα ειρηνικής συμβίωσης Χριστιανών και Μουσουλμάνων’ στη Θράκη, δήλωσε από την Κομοτηνή όπου βρέθηκε χθες, στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψής της στη Βόρεια Ελλάδα, η Φώφη Γεννηματά. Ακούγοντας τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής, δε, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής βρήκε την ευκαιρία να επαναφέρει στο τραπέζι τις προτάσεις του κόμματός της για την Οικονομία.

Μιλώντας για την Αγιά Σοφιά, η Φώφη Γεννηματά επανέλαβε σε δραματικό τόνο την ανάγκη να παραμείνει ένα σύμβολο παγκόσμιου πολιτισμού για όλη την ανθρωπότητα. Κάλεσε μάλιστα σε δηλώσεις της ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο, ανεξάρτητα από θρησκευτικές πεποιθήσεις, να αντιδράσει τώρα, ώστε να αλλάξει η απόφαση Ερντογάν για μετατροπή της Αγίας Σοφιάς σε τζαμί.

Αναφερόμενη στα προβλήματα της περιοχής, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θυμήθηκε πώς το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο πατέρας της, ο αείμνηστος Γιώργος Γεννηματάς είχαν σκύψει όχι μόνο με αγωνία, αλλά με προτάσεις, κίνητρα και συγκεκριμένες μελέτες για την ανάπτυξή της. «Είναι μια περιοχή που και πάλι δοκιμάζεται από τις άστοχες, καθυστερημένες και λανθασμένες αποφάσεις της κυβέρνησης», είπε, επιτιθέμενη στην κυβέρνηση και ευρύτερα για τα «ανεπαρκή και καθυστερημένα» μέτρα που ανακοίνωσε για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας, και τα οποία «υλοποιούνται με ακόμα μεγαλύτερη καθυστέρηση», όπως είπε. «Είναι χαρακτηριστικό ότι αναγκάστηκε ο πρωθυπουργός, όταν ήρθε στη Βουλή να απαντήσει στην ερώτησή μου να ανακοινώσει επιπλέον μέτρα. Αποδέχθηκε ότι τα όσα μέχρι τώρα είχε αποφασίσει η κυβέρνηση δεν ήταν αρκετά», είπε, ενώ εστιάζοντας στον τουρισμό, υποστήριξε ότι το γεγονός πως η κυβέρνηση ανακοίνωσε μέτρα για μέσα στην πρώτη βδομάδα του Ιουλίου δείχνει πόσο μεγάλη ήταν η καθυστέρηση της αντίδρασης. Και όλα αυτά την ώρα που «το πού θα φτάσει η ύφεση και η ανεργία για φέτος, εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από το τι θα μπορέσει να σώσει η χώρα μας από αυτή τη σεζόν του τουρισμού», όπως είπε.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επανέφερε τις προτάσεις του κόμματός της, κάνοντας λόγο για 150 προτάσεις για όλα τα θέματα, από την υγειονομική θωράκιση της χώρας ως την ανάπτυξη και το πώς θα κρατηθεί ζωντανή η οικονομία. «Οι προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής είναι εδώ και προσφέρουν λύσεις», είπε, «η κυβέρνηση δεν έχει παρά να τις υιοθετήσει»...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.