ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώφη Γεννηματά

«Να βγάλουμε στο «φως» όλους όσοι σήμερα ζουν στο σκοτάδι»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων και την σχετική εκδήλωση για το trafficking στη Βουλή η Φώφη Γεννηματά που δεν παραβρέθηκε λόγω της χθεσινής ταλαιπωρίας με την υγεία της, σε δήλωσή της αναφέρει:

«Η εμπορία ανθρώπων είναι σύγχρονη σκλαβιά. Ένα έγκλημα κατά της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας, της ακεραιότητάς τους. Γι' αυτό και η σημερινή μέρα μας θυμίζει την υποχρέωσή μας να βγάλουμε στο «φως» όλους όσοι σήμερα ζουν στο σκοτάδι».

Η κ. Γεννηματά επισημαίνει ακόμη ότι «πορνεία, επαιτεία, εξαναγκαστική εργασία, μας καλούν να αντιδράσουμε. Είναι επιτέλους ώρα για έναν δημιουργικό διάλογο, που θα καταλήξει σε άμεσες ενέργειες. Για να αντιμετωπίσουμε τα εγκληματικά κυκλώματα, να δημιουργήσουμε ένα αποτελεσματικό δίχτυ προστασίας για τα θύματα, να προωθήσουμε την κοινωνική ένταξη των προσφύγων και των νόμιμων μεταναστών».

Χαιρέτησε τη παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας στη Βουλή λέγοντας πως στέλνει ένα θετικό μήνυμα για ένα κοινό μέτωπο όλου του πολιτικού κόσμου που πρέπει να αξιοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.