ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις 27 Αυγούστου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Ο Χρήστος Θηβαίος «συστήνει» τον «ηλεκτρικό» Θάνο Μικρούτσικο!

Μια ηλεκτρική, διαφορετική, ροκ προσέγγιση, που θα αποκαλύψει ένα άλλο πρόσωπο και κρυμμένους χυμούς σε σπουδαία τραγούδια του «αθάνατου» Θάνου Μικρούτσικου, θα πραγματοποιήσει ο Χρήστος Θηβαίος, στις 27 Αυγούστου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, σε μια βραδιά υψηλών εντάσεων αλλά και βαθιάς συγκίνησης, όπως σημειώνουν οι διοργανωτές της συναυλίας.

Μια ροκ έκρηξη με τα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου με ένα τρόπο που δεν τα έχουμε ακούσει ποτέ. Τα τραγούδια του σπουδαίου δημιουργού άλλωστε, διαθέτουν τις ανάλογες εντάσεις και τον ροκ ηλεκτρισμό, ακόμα και στις πιο λαϊκές του στιγμές. Στοιχείο της μοναδικής εκρηκτικής προσωπικότητας του και της αφομοιωμένης επιρροής του από τα σύγχρονα μουσικά ρεύματα.

Μαζί με τον Χρήστο Θηβαίο, θα εμφανιστούν σπουδαίοι εκπρόσωποι της ηλεκτρικής μουσικής στην Ελλάδα: Τα Υπόγεια Ρεύματα, τα Κίτρινα Ποδήλατα και οι String Demons.

Τον Χρήστο Θηβαίο θα πλαισιώσουν οι εξέχοντες συνεργάτες του: Ο Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), ο Μάξιμος Δράκος (πιάνο), ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος (τύμπανα).

Ενορχηστρώσεις: Θύμιος Παπαδόπουλος - Μάξιμος Δράκος

Παραγωγή ήχου: Γιώργος Κορρές

Διοργάνωση: Cricos

Ώρα έναρξης: 21.00

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.