Neo

«Ο Παύλος Πολάκης δεν... βρίζει τους αντιπάλους του»

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να καταγράφει διαρκώς «χτυπήματα κάτω από τη ζώνη» που θεωρεί ότι δέχεται από την κυβέρνηση -με την διαρκή σκανδαλολογία- ωστόσο η απόφαση Τσίπρα για «υπεύθυνη αντιπολίτευση» ισχύει στο ακέραιο. Παρότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δέχεται εισηγήσεις περί του αντιθέτου, στη λογική ότι «δεν μπορεί αυτοί να μας ρίχνουν λάσπη μια φορά την εβδομάδα και εμείς να τους εκλιπαρούμε να πουν ναι σε συμβούλιο αρχηγών», προσώρας ο ίδιος διαχωρίζει τα ελληνοτουρκικά και την διαχείριση του κορωνοϊού από τα υπόλοιπα θέματα.

Μάλιστα, αυτό έγινε χθες σαφές όταν το θέμα της αλλαγής γραμμής του κόμματος τέθηκε στον αντιπρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Βίτσα. «Εμείς δεν θέλουμε και δεν πρόκειται να κάνουμε την αντιπολίτευση που έκανε ο κ. Μητσοτάκης όταν στην κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε χθες, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra, ο Δημήτρης Βίτσας, επαναλαμβάνοντας ότι «εμείς καταθέτουμε τις προτάσεις μας και είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε, αρκεί να υπάρχει καλή θέληση από την κυβέρνηση».

«Η σύγκληση του συμβουλίου αρχηγών υπό την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η συγκρότηση Συμβουλίου Ασφαλείας υπό τον κο Διακόπουλο με τη συμμετοχή και άλλων ανώτατων αξιωματικών, διπλωματών και πολιτικών, καθώς και η κοινή διπλωματική προσπάθεια όλων των Κομμάτων κρίνεται επιβεβλημένη ώστε να επηρεαστεί το διεθνές στερέωμα και να επιβληθεί το διεθνές δίκαιο», συνέχισε ο Βίτσας, για να προσθέσει με νόημα ότι «δεν γίνεται αντιπολίτευση βρίζοντας ο ένας τον άλλον». Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε κατά πόσον στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που «ψηφίζουν Πολάκη» στηρίζουν αυτή τη λογική, ο ίδιος πρόσθεσε ότι «κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρεται για μια τέτοια λογική», λέγοντας μάλιστα ότι «και ο Παύλος δεν θέλει να βρίζει τους αντιπάλους του». Φαίνεται, έχει καιρό να μπει στη σελίδα του Παύλου Πολάκη στο facebook...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.