ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Μολών λαβέ»
Παφίλης: «Το ΚΚΕ καλεί το λαϊκό κίνημα σε "πειθαρχημένη απειθαρχία"»

«Το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις είναι κρίκος σε μια συνεχιζόμενη και κλιμακούμενη κρατική τρομοκρατία», τόνισε ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, μιλώντας στη Βουλή, όπου συνεχίζεται η συζήτηση για το νομοσχέδιο σχετικά με τον περιορισμό των διαδηλώσεων.
Ο κ. Παφίλης αναφέρθηκε «στους εκατοντάδες φορείς που εξέφρασαν τη διαφωνία τους. Ακόμα και το δικαστικό σώμα λέει ότι δεν θα παίξει το ρόλο του δήμιου των λαϊκών κινητοποιήσεων», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο Θανάσης Παφίλης υποστήριξε πως το νομοσχέδιο «είναι απαίτηση της μειοψηφίας που κατέχει τον πλούτο καταληστεύοντας το μόχθο της πλειοψηφίας. Αυτοί θέλουν σιγή νεκροταφείου», είπε.
Ο βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τους βουλευτές της κυβέρνησης που ανέφεραν πως ο «νόμος θα εφαρμοστεί», επισήμανε πως «όλες οι κατακτήσεις έγιναν μέσα από σκληρές αναμετρήσεις και αιματηρούς αγώνες που κανένας δεν κατάφερε να τους σταματήσει», πρόσθεσε πως το «ΚΚΕ καλεί το λαϊκό κίνημα σε πειθαρχημένη απειθαρχία και θα απαντήσει με δύο λέξεις: "Μολών λαβέ"».

e-πιλογές

Παρουσίασε μέσω του TikTok τις προτεραιότητες της κυβέρνησης
Χατζηδάκης: Το 2025 κάνουμε πράξη 5 βασικές δεσμεύσεις μας
Τον βασικό προγραμματισμό του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για το ...
Χτίστηκαν με ελαφρά τούβλα
Με υλικά από τη Ρόδο είναι κατασκευασμένοι οι τρούλοι της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη
Με υλικά από τη Ρόδο έχουν κατασκευαστεί οι τρούλοι του ναού της Αγίας Σοφίας στην ...
Στεγαστικό, αγορά εργασίας και ενέργεια
Έτος σταθμός για το Ταμείο Ανάκαμψης το 2025 - Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις
Σε δύο μεγάλα μέτωπα θα κριθεί η πορεία της ελληνικής οικονομίας το 2025. Το πρώτο ...
Νέος ακαδημαϊκός χάρτης
Τρίμηνο εξελίξεων για την Παιδεία
Περίοδος σημαντικών εξελίξεων αναμένεται να είναι το πρώτο τρίμηνο του 2025 για τον ...
Πόσο έχουν μεταβληθεί από το 2008 έως σήμερα
Εξοχικά δυο ταχυτήτων - Προκλήσεις, προοπτικές και στρατηγικές ανάπτυξης στις χειμερινές κατοικίες
Η ελληνική αγορά χειμερινών εξοχικών κατοικιών εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ...
2 αναγνώστες σχολίασαν
Συμμετοχή στην συζήτησηΤι να λέμε τώρα… Μόνο το ΚΚΕ μας λεει την αλήθεια. Οι άλλοι – όλοι! – γενικολογούν, αοριστολογούν και δημαγωγούν.
Κ.ΠΑΦΙΛΗ, ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕΣ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΛΟΓΟ !!!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΡΤ Η ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ???????????