ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν απαλλάσσεται της υποχρέωσής του να ενημερώσει τη Βουλή για τις εξελίξεις»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο πρωθυπουργός αναγκάζεται-υπό την πίεση της παρέμβασης Τσίπρα-να ενημερώσει τους αρχηγούς»

Ο Αλέξης Τσίπρας θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση του πρωθυπουργού για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για τις εξελίξεις σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα, «παρά το νοσηρό και διχαστικό πολιτικό κλίμα που ο κ. Μητσοτάκης συνειδητά, με σχέδιο και με τη βοήθεια παρακρατικών μηχανισμών, ενορχηστρώνει, προκειμένου να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του.

Ωστόσο, σημειώνει ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης απαλλάσσεται της υποχρέωσής του να ενημερώσει τη Βουλή για τις εξελίξεις και την ένταση στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο». «Εκτός εάν θεωρεί ότι αρκεί ως ενημέρωση των βουλευτών η απίστευτη αποστροφή του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου, ότι "αιφνιδιάσαμε την Τουρκία!", προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζει ότι «αφού επί μήνες αρνείται τη χάραξη εθνικής στρατηγικής με τη σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, απαξιώνει την Εθνική Αντιπροσωπεία αρνούμενος να την ενημερώσει, απαξιώνει ακόμη και τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα, καθώς δεν συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ, ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε, υπό τη πίεση της παρέμβασης του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στη Βουλή, να ανακοινώσει πως θα ενημερώσει αύριο Πέμπτη τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 19:44 23/07/2020

    Ναι σιγά μην προκάλεσε την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών ο καραγκιόζης Τσίπρας. Το μυαλό αυτουνού είναι μόνο στα τσίπουρα, στα ρακόμελα και στα μπάνια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.