Neo

Το Κίνημα Αλλαγής στην άγρια... φύση

Τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ‘ΑΝΙΜΑ’ επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Τομέα Περιβάλλοντος του Κινήματος Αλλαγής, με επικεφαλής τον Γραμματέα του τελευταίου Γιώργο Αποστολόπουλο και τους αναπληρωτές γραμματείς Μόσχο Κορασίδη, Νίκο Χούτα και Γιάννη Κίτη.

Στο άκουσμα, μάλιστα, των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι περιβαλλοντικές οργανώσεις που ασχολούνται με την περίθαλψη και την φροντίδα της άγριας πανίδας, τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής φάνηκαν αποφασισμένα να βοηθήσουν. «Είναι πραγματικά απογοητευτικό όταν το φυσικό κεφάλαιο της χώρας προστατεύεται από πρωτοβουλίες ευαισθητοποιημένων πολιτών και η Κυβέρνηση αντί να αναλαμβάνει το βάρος που της αναλογεί, να σφυρίζει αδιάφορα», λένε στην Χαριλάου Τρικούπη, τονίζοντας ότι θα είναι πάντα πρωτοπόροι για την εφαρμογή μίας αυθεντικής οικολογικής πολιτικής στην Ελλάδα, με ευαισθησία για τον άνθρωπο και το περιβάλλον...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Κούφια πολιτικά λόγια. Η ΑΝΙΜΑ δεν ξεκίνησε τις δραστηρίοτητες της χθες. Και πάντα οι πόροι της ήταν από χορηγιες ευαισθητοποιημένων πολιτών.Που ειναι η πολιτεία τόσα χρόνια ?Επίσης έχει αναγνωρισθεί τόσο ηθικά όσο και υλικά ο αγώνας που κάνουν οι εθελοντές σε χώρο εντελώς ακατάλληλο για να θεραπεύσουν την άγρια πανίδα της χώρας μας ?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.