Neo

Τους φέρατε καβάλα στ’ άλογο...

«Πληρωμένη απάντηση» έδωσε στον Αλέξη Τσίπρα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, όταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις χθες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ της καταλόγισε ότι στις τρεις κορυφαίες στιγμές της στο τιμόνι του Κινήματος Αλλαγής, στήριξε πάντα τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, θυμίζοντας τη στάση του κόμματός της στην απλή αναλογική, τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και το χθεσινό νομοσχέδιο.

«Εκτός του ότι δεν έχω καμία όρεξη να στηρίξω μία συντηρητική κυβέρνηση, δεν έχει ανάγκη τη στήριξή μου», του είπε μεταξύ πολλών άλλων, ζητώντας και παίρνοντας τον λόγο επί προσωπικού. «Τον φέρατε καβάλα στ’ άλογο, δημιουργήθηκε τέτοιο κλίμα να φύγετε εσείς από την κυβέρνηση αυτής της χώρας, που απαλλάξατε τη ΝΔ από όλες της τις ευθύνες για τη διακυβέρνηση του τόπου, για την κρίση και για τα μνημόνια και τους φέρατε ως λευκή περιστερά, να φαντάζουν ότι είναι η σωτηρία της χώρας μετά από αυτό που έζησε με τον ΣΥΡΙΖΑ», συνέχισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. Του καταλόγισε μάλιστα ότι επέφερε στίγμα σε βάρος της Αριστεράς, με τους πολίτες ακόμα και σήμερα να αναρωτιούνται τι θα συνέβαινε αν ερχόταν η πανδημία και είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στον τόπο...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Απαντώντας στις εναντίον του βολές, ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε πως αναλαμβάνει την ευθύνη των συνεπειών των πράξεών του – τόνισε ωστόσο, πως στις αποφάσεις για τη στάση του κόμματος δεν ρωτήθηκε.

    «Η ΝΔ δεν έκανε διαβούλευση για το νομοσχέδιο και εμείς πρέπει να συζητάμε περισσότερο στο εσωτερικό του κόμματος» παρατήρησε ο ίδιος. Στον αντίποδα, ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι «είμαστε πιο προοδευτικοί από τον ΣΥΡΙΖΑ», χαρακτηρίζοντάς τον «παλαιοκομματικό, παλαιοκομμουνιστικό, άκρως συντηρητικό, βαθιά αναχρονιστικό πολιτικό οργανισμό».

    Δεδομένου ότι αρκετά στελέχη υπερέβησαν τυχόν ενδοιασμούς τους υπερψηφίζοντας το νομοσχέδιο ως έκφραση «δημιουργικής και χρήσιμης αντιπολίτευσης» από μέρους του Κινήματος Αλλαγής φέρεται να αναγνωρίστηκε από τον κ. Παπανδρέου, με αποτέλεσμα να εκφράσει τη συμπόρευσή του με τη συλλογική απόφαση της ΚΟ για κυρώσεις στο εξής, αν καταγραφούν αντίστοιχες συμπεριφορές.

    Κατόπιν τούτου οι Βουλευτές του Συνασπισμού των ΚΟΜΜΑΤΩΝ και ΚΙΜΗΜΑΤΩΝ των Δημοκρατικών Πολιτών και Οργανισνών τους που απαρτίζουν το Τρίτο κόμμα της Βουλής των Ελλήνων στο 2020 , δεν είναι σωστό και πρέπον να απαγορεύουν την έκφραση σε άλλους που δεν συμφώνησαν ή δεν ρωτήθηκαν για μια πολιτική θέση όταν και όπως αποφασίστηκε .

    Οι δημοκρατικοί τρόποι και μέθοδοι δράσης των κομμάτων όχι μόνον εξασφαλίζουν την ίδια την Δημοκρατία μας αλλά και χτίζουν το μέλλον της με δικαιοσύνη, πρόοδο και όραμα για τον λαό και τις επόμενες γενιές του.
    Δεν Επηρεαζόμαστε από τις μπαρούφες , ούτε την Ασυναρτησία των μπαχαλάκηδων που υποστηρίζει ο Τσίπρας στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο , αλλά ούτε και δίνουμε λευκή επιταγή για τον περιορισμό των δημοκρατικών Ελευθεριών όσων εξασφαλίζει το Συνταγμά μας στην φορά που έχει παρει η Δεξιά του Μητσοτάκη που κρύβεται πίσω από αποαφαδσισρηκες αποφάσεις που πήρε η Διακυβέρνησης της περιόδου 2009-2011 Αναλαμβάνοντας τεράστια πολιτικά και κομματικά κόστη ….,Χωρίς να αναφερθεί μέχρι τώρα καν , στις θαρραλέες εκείνες ενέργειες για την σωτηρία και την #υνεχιση της Δημοκρατίας , αλλά και της οικονομίας μας .
    Όλα έτοιμα τα βρήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης χωρίς το παραμικρό κόστος για την δίκη του παράταξη .
    ΓΙαυτο κύριοι και κύριες βουλευτές του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ , μην παρασειρεστε από βιαστικές ενέργειες. των υπαρχόντων ή και μελλοντικών γυρολόγων .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.