ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μετά την πρόσφατη επίθεση στο σπίτι της Τουλουπάκη

Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος: Ζητά την προστασία εισαγγελικών λειτουργών από τον Χρυσοχοΐδη

Επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ζητώντας του να μεριμνήσει προσωπικά ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα εισαγγελέων για παροχή προστασίας, απέστειλε η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος (ΕΕΕ), με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό της επίθεσης από αγνώστους στην οικία της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη.

Αναλυτικά, η επιστολή της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος (ΕΕΕ) προς τον κ. Χρυσοχοΐδη:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Μετά το περιστατικό επίθεσης από αγνώστους στην οικία της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς, τίθεται για πολλοστή φορά το ζήτημα της ασφάλειας όσων συναδέλφων χειρίζονται υποθέσεις, που τους εκθέτουν σε κινδύνους. Επειδή η ανταπόκριση του Υπουργείου σας στα αιτιολογημένα αιτήματα συναδέλφων για παροχή προστασίας δεν είναι πάντοτε η ενδεδειγμένη, παρακαλούμε να μεριμνήσετε προσωπικά για την έγκαιρη και προσήκουσα ικανοποίησή τους».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μια πολύ λυπηρή πραγματικότητα για την Ελληνική Κοινωνία είναι ότι η Ελληνική Αστυνομία μας έχει μεταβληθεί σε φύλακες υψηλών προσώπων κυρίως δικαστικών και πολιτικών , νυν και πρώην !
    Άσε που ένας αστυνομικός αν δεν είναι της τροχαίας δεν μπορεί να γράψει μια κλίση για πρόστιμο στον οδηγό της μοτισυκλετας που « κόντεψε » να τον παρασύρει επάνω στο πεζοδρόμιο -το έχω δει και αυτό .
    Αλλά και οι της τροχαίας πάλι , έχουν αποφασίσει ότι τα πεζοδρόμια είναι ακριβώς για να πορεύονται τα μηχανάκι α ή να παρκάρουν τ´αυτικινητα .
    Είναι και αυτά προβλήματα κ. Υπουργέ,
    όχι ! επειδή Υπηρετείς την ΝΔ τώρα , να τα παραβλέπεις .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.