ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Υπογράφει στην ΑΕΚ

Έρχεται ο Ινσούα και παίρνει το νούμερο του Σιμάο

Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα ο Εμάνουελ Ινσούα, συνοδευόμενος από τον αδερφό και εκπρόσωπό του, προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός αμυντικός υπαναχώρησε από τις απαιτήσεις του και είπε «ναι» στην πρόταση της Ένωσης για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με αποδοχές που πλησιάζουν το 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο πρώην αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΑΕΚ για τον αριθμό που επιθυμεί να φορέσει στη νέα σεζόν, ώστε να ετοιμαστεί και η φανέλα που χρησιμοποιείται στις ανακοινώσεις των μεταγραφών. Αυτός θα είναι το «22», το οποίο στην περσινή σεζόν ανήκε στον Νταβίντ Σιμάο. Όπως είναι γνωστό, ο Πορτογάλος δεν υπολογίζεται από τον Μάσιμο Καρέρα και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

* Αρνητικά ήταν όλα τα αποτελέσματα στο τελευταίο τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού που υποβλήθηκαν παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Από σήμερα, 33 ποδοσφαιριστές, ο Καρέρα και το επιτελείο του έχουν αποσυρθεί σε ξενοδοχείο της Βραυρώνας, όπου θα παραμείνουν με βάση τον αρχικό σχεδιασμό έως τις 28/8.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.