Μια απλή, αφράτη ομελέτα μπορεί να είναι ένα υπερ-τέλειο γεύμα, υπερ-τέλεια μαγειρεμένο!
Υλικά
3 αβγά
βούτυρο
λίγο αλάτι
80γρ. τσένταρ
Διαδικασία
Χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια σε δυο μπολ.Στο μπολ με τα ασπράδια ρίχνουμε λίγο αλάτι και «χτυπάμε» καλά μέχρι να αφρατέψουν. Χτυπάμε και τους κρόκους στο άλλο μπολ καλά μέχρι να αφρατέψουν και αυτοί. Μεταφέρουμε λίγη δόση από τα ασπράδια στο μπολ με τους κρόκους και ανακατεύουμε, έπειτα το μεταφέρουμε στο μπολ με τα ασπράδια και ανακατεύουμε πάλι μέχρι να πάρουμε ένα αφράτο μίγμα. Σε ζεστό τηγάνι λιώνουμε λίγο βούτυρο και ρίχνουμε τα αβγά. Όταν η ομελέτα ψηθεί από κάτω ρίχνουμε το τσένταρ χαμηλώνουμε την φωτιά και την αφήνουμε για 3-4 λεπτά ακόμα. Διπλώνουμε και σερβίρουμε αμέσως.
«Δώστε την πίστη της στην Αμερική»: ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα