ΕΛΛΑΔΑ

Καρέ - καρέ η σύλληψη του δράστη

Εικόνες θρίλερ στην Καλλιθέα: Κυνηγούσε τη γυναίκα με το τσεκούρι

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως με τις μαρτυρίες των σοκαρισμένων κατοίκων της Καλλιθέας που αφορούν την επίθεση με τσεκούρι που δέχτηκε το βράδυ της Τρίτης, μέσα στους πολυσύχναστους δρόμους της Καλλιθέας, μια γυναίκα, 55 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, γύρω στις 9 το βράδυ, οι περίοικοι της Καλλιθέας άκουσαν τις φωνές μιας γυναίκας που έτρεχε στους δρόμους σε έξαλλη κατάσταση ενώ την ακολουθούσε, κυνηγώντας την, ένας άντρας που κράδαινε ένα τσεκούρι.
Η γυναίκα, ηλικίας 55 ετών μόλις είχε βγει από το σπίτι της και έτρεχε στους δρόμους καταδιωκόμενη από έναν 67χρονο άνδρα, που όπως αποδείχθηκε ήταν ο σύζυγός της.
Με τους γείτονες να μαρτυρούν πως το ζευγάρι είχε μεγάλους διαπληκτισμούς και συχνά στο παρελθόν, όλα δείχνουν ότι η συζυγική ζωή της 55χρονης με τον 67χρονο μόνο ρόδινη δεν ήταν. Οι παρελθούσες έντονες διαφωνίες τους είχαν γίνει γνωστές από τις φωνές που άκουγαν οι γείτονες αλλά ποτέ δεν είχε εκτραχυνθεί η κατάσταση ανάμεσά τους.

Η 55χρονη ζήτησε για άλλη μια φορά, εν μέσω ενός διαπληκτισμού, διαζύγιο από τον 67χρονο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της λογομαχίας τους άρπαξε ένα τσεκούρι και στράφηκε εναντίον της. Η γυναίκα έντρομη άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός τους και άρχισε να τρέχει στα στενά της Καλλιθέας μέσα στον κόσμο.
Στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Αραπάκη, στο κέντρο της Καλλιθέας ο άντρας την πρόλαβε και μπροστά στα μάτια των γειτόνων που είχαν βγει στα μπαλκόνια και εν τω μεταξύ ειδοποιούσαν την αστυνομία, της κατάφερε μια τσεκουριά στην πλάτη. Η γυναίκα έπεσε στο έδαφος και δέχτηκε και άλλα χτυπήματα από τον έξαλλο σύζυγό της.

Ενώ στο δρόμο επικρατούσε πανικός με τον άντρα να είναι σε παροξυσμό, άρχισε να καταφέρνει τσεκουριές στο κεφάλι και το σώμα του. Μέχρι να φτάσει η αστυνομία και να επιληφθεί του περιστατικού, άντρας και γυναίκα κείτονταν αιμόφυρτοι στο πεζοδρόμιο.

Το ΕΚΑΒ του παρέλαβε και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του άνδρα είναι σοβαρότερη από αυτή της γυναίκας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.