ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποκαλύψεις που θα συζητηθούν από ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο

Μέσι σε Γκουαρδιόλα: «Θέλω να πάρω τις δύο επόμενες Χρυσές Μπάλες!»

Tην τηλεφωνική συζήτηση που είχαν Λιονέλ Μέσι και Πεπ Γκουαρδιόλα, αποκάλυψε το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ισπανικής αθλητικής εκπομπής «El Chiringuito de Jugones» και μάλιστα με λεπτομέρειες που θα συζητηθούν και -αν μη τι άλλο- βάζουν... φωτιά στην υπόθεση του Αργεντινού σούπερ-σταρ!

«Η συνομιλία έχει ως εξής: Την περασμένη Τρίτη, ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να φύγει από τη Μπαρτσελόνα. Η πρώτη του πρόθεση είναι η Μάντσεστερ Σίτι και τηλεφώνησε στον Πεπ Γκουαρδιόλα. Αυτή η κλήση έγινε. Ο Λιονέλ Μέσι είπε στον Γκουαρδιόλα: Θέλω να κερδίσω τις δύο επόμενες «Χρυσές Μπάλες» (Ballon d'Or) και μπορώ να το κάνω μόνο μαζί σου», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Ο Λιονέλ Μέσι ψηφίστηκε το Δεκέμβριο ως ο καλύτερος παίκτης για το 2019, κατακτώντας την έκτη «Χρυσή Μπάλα» στην καριέρα του, μετά το 2009, 2010, 2011, 2012, 2015.

Έτσι ο Αργεντινός σούπερ σταρ, ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει πέντε χρυσές μπάλες (2008, 2013, 2014, 2016, 2017).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.