ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κινητοποιήσεις κατά του προέδρου της Μπαρτσελόνα

Ξεσηκωμός στη Βαρκελώνη για αποχώρηση Μέσι: «Μπαρτομέου, παραιτήσου»

Το αίτημα του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει άμεσα από την Μπαρτσελόνα επέφερε ξεσηκωμό στη Βαρκελώνη. Οπαδοί της ομάδας προχώρησαν άμεσα σε κινητοποιήσεις, ζητώντας από τον Μπαρτομέου να παραιτηθεί, ενώ στο Καμπ Νόου έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή επεισοδίων.

Ο Λιονέλ Μέσι με φαξ που έστειλε στην Μπαρτσελόνα ενημέρωσε τους διοικούντες την ομάδα της Βαρκελώνης ότι θέλει να αποχωρήσει άμεσα ρίχνοντας βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ακολούθησε ξεσηκωμός στη Βαρκελώνη με οπαδούς των μπλαουγκράνα να συγκεντρώνονται έξω από το Κάμπ Νόου. Κύριο αίτημα η αποχώρηση της διοίκησης του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου. «Μπαρτομέου, παραιτήσου» ήταν το κεντρικό σύνθημα. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα θεωρείται από τους βασικούς υπεύθυνους της... κατρακύλας της ομάδας, αλλά και ως ο άνθρωπος που οδηγεί στον Μέσι στην αποχώρηση.

Η σχέση του Λιονέλ Μέσι με τη διοίκηση είναι εδώ και μήνες στο χειρότερο σημείο. Ο Αργεντινός τη θεωρεί υπεύθυνη για την κακή πορεία των τελευταίων ετών, καθώς και για το γεγονός ότι άφηνε εκτεθειμένες τους παίκτες προσπαθώντας η ίδια να κρυφτεί.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.