LIFESTYLE

Βίντεο στο Instagram

Η Σοφία Βεργκάρα παίζει με έναν φουσκωτό ταύρο μέσα στην πισίνα της

Η Σοφία Βεργκάρα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα throwback βίντεο από την πισίνα του σπιτιού της, αναπολώντας το καλοκαίρι με... σέξι και χιουμοριστικό τρόπο. Στο βίντεο η Σοφία προσπαθεί να ισορροπήσει, χωρίς επιτυχία, πάνω σε ένα στρώμα θαλάσσης που είναι σαν ταύρος σε ροντέο. Η ηθοποιός φοράει ένα ολόσωμο λευκό μαγιό που τονίζει το μπούστο της και φαίνεται να το καταδιασκεδάζει!

Για όσους δεν γνωρίζουν η Σοφία Βεργκάρα γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 1972 στην πόλη Μπαρρανκίγια στην Κολομβία από μία ευκατάστατη οικογένεια. Ήταν το ένα από τα έξι παιδιά (που όλοι φώναζαν «La Toti») ενός ευκατάστατου κτηνοτρόφου, που η καλή οικονομική του κατάσταση τού επέτρεπε να στείλει την κόρη του σε ιδιωτικό σχολείο.

Στα 17 της η εκθαμβωτική της εμφάνιση κέρδισε το ενδιαφέρον ενός φωτογράφου, ο οποίος την εντόπισε μέσα στο πλήθος σε μία παραλία. Αυτή ήταν η αρχή της αναγνωρισιμότητας της Σοφία Βεργκάρα, η οποία έγινε το κεντρικό πρόσωπο του διαφημιστικού της Pepsi, που έκανε πάταγο στη Λατινική Αμερική. Όλοι μιλούσαν για την καστανόξανθη -τότε- καλλονή που η ομορφιά της καθήλωνε. Εκείνη βέβαια αυτό που ήθελε περισσότερο απ’ όλα ήταν να σπουδάσει οδοντιατρική, όπως και έκανε για τρία χρόνια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#tbt to summer🤣🤣🤣

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara) στις

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.