AUTO - MOTO

Eυρωπαϊκός προσανατολισμός

Καθορίστηκε το τελικό προφίλ της ηλεκτρικής Mustang Mach-E

Έκαναν δοκιμές σε παγωμένες λίμνες, καυτές ερήμους, ακόμα και σε προηγμένους προσομοιωτές. Οι ομάδες μηχανικών της Ford εργάστηκαν σε όλες τις συνθήκες και με όλα τα μέσα που διέθεταν προκειμένου να δημιουργήσουν μία ηλεκτρική Mustang Mach‑E που να προσφέρει γνήσια οδηγική εμπειρία σε όλες τις συνθήκες.

Τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της ανάρτησης, των συστημάτων διεύθυνσης και κίνησης αλλά και οι τεχνολογίες υποστήριξης του οδηγού, συνδυάστηκαν για τη δημιουργία ενός ηλεκτρικού μοντέλου που θα ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες των Ευρωπαίων οδηγών.

Το μυστικό που κρύβεται πίσω από τον σπορ χαρακτήρα της Mustang Mach-E είναι η άμεση απόκριση των ηλεκτροκινητήρων, αλλά και μία μπαταρία τοποθετημένη κάτω από το πάτωμα, για χαμηλό κέντρο βάρους.

Ακόμα και τα ελαστικά έχουν επιλεγεί με προσοχή ώστε να εξασφαλίζουν την ιδανική ισορροπία μεταξύ πρόσφυσης και οδηγικής άνεσης στις ποικίλες οδικές και καιρικές συνθήκες που χαρακτηρίζουν την περιοχή.

Σε πραγματικές συνθήκες, τώρα που έχουν ολοκληρωθεί οι δοκιμές και το μοντέλο αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει, η έκδοση με σύστημα τετρακίνηση έχει 540 χιλιόμετρα αυτονομία στο πρωτόκολλο WLTP, με την μπαταρία να μπορεί μέσα σε 10 λεπτά να ανακτήσει ενέργεια για την κάλυψη 119 χιλιόμετρα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.