ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν αντιμετωπίζει τις "περιθωριακές ομάδες", αλλά θα εφαρμοστεί απέναντι στους εργαζόμενους και τα συνδικάτα τους»

KKE: «Να καταργηθεί ο κατάπτυστος νόμος της ΝΔ ενάντια στις διαδηλώσεις»

«Η κυβέρνηση υποδέχτηκε σήμερα στο υπουργείο Υγείας την κινητοποίηση των επικουρικών εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία με ΜΑΤ, βρισιές, ξύλο και χημικά, προκειμένου να μη διαδηλώσουν μπροστά από το υπουργείο Υγείας. Αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ότι ο "χουντικής" έμπνευσης νόμος, που ψηφίστηκε εν μέσω πανδημίας για τον περιορισμό των διαδηλώσεων, δεν αφορά "περιθωριακές ομάδες, που παρακωλύουν τη συγκοινωνία", όπως ισχυρίζονταν, αλλά ήρθε να εφαρμοστεί απέναντι στους εργαζόμενους και τα συνδικάτα τους που διαδηλώνουν για τα δικαιώματά τους», τονίζει σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ για την καταστολή της κινητοποίησης εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία.

«Το επικουρικό προσωπικό των νοσοκομείων, που δίνει μαζί με όλους τους εργαζόμενους των δημόσιων νοσοκομείων τη μάχη κατά της πανδημίας, διεκδικεί σταθερή και μόνιμη δουλειά και η κυβέρνηση του απαντάει με καταστολή και "μπαλώματα" για ανανέωση συμβάσεων δύο μηνών που δεν λύνουν κανένα πρόβλημα. Να ικανοποιηθούν τώρα τα αιτήματα των επικουρικών εργαζομένων των δημόσιων νοσοκομείων, να καταργηθεί ο κατάπτυστος νόμος της ΝΔ ενάντια στις διαδηλώσεις», καταλήγει το σχόλιο.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Δεν επιθυμώ ν ´ ανοίξω μέτόπο με τους ΚΚΕδες γιατί τους σέβομαι . ΕΙναι μεν δογματικοί αλλά πιστεύουν αυτά που λεν ! Αν και βρίσκεις πολλούς που άλλα λέν και άλλα πιστεύουν ή , πολύ διαφορετικά πράττουν ! Ανθρώπινο ; Γίνεται σε όλα τα κόμματα; Ίσως ναι .
    Πρόβλημα των υπολοίπων Ελλήνων και δικό μου , είναι οι Τωρινοί Συριζαίοι . Είναι Θεωρώ κλεπταποδόχοι των αγώνων του ΚΚΕ πριν από τον ΒΠΠ ή των προσπαθειών του Παπαγιαννάκη και του Κύρκου … Μετά τον εμφύλιο και .με την επανάκτηση της Ελευθερίας μας από την χούντα των Συνταγματαρχών .
    Όσοι είχαν αριστερές βάσεις και ανάλογο. Χαρακτήρα βρήκαν εδαφος για δράση με το ΠΑΣΟΚ … οι γυρολόγοι Πέρασαν από κει και τελευταία , όταν ο Γιώργος Παπανδρέου μας “ δήλωσε και απέδειξε ότι δεν τον κρατάει κανείς, έφερε το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο “ , στέλνοντας ακόμη και στον Κορυδαλλο μερικούς ! Οι υπόλοιποι που πήγαν με τον Τσίπρα από το βαθυ και απαρτωλο ΠΑΣΟΚ και Αυτοί από την Κωστακαραμανληκη Μαφία που ξεκίνησε από την ΝΔ συγκρότησαν το ΣΥΡΙΖΑ του ΤΣΙΠΡΑ Χωρίς φυσικά Λαφαζάνη και Ζωή , οι οποίοι έχουν εκφραστεί για τα καμώματα του αρχηγού τους Ανάλογα. Ακόμη και Ο μεγάλος Μίκης Θεοδωράκης έχει ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο Τσίπρας και το κόμμα του.
    Τέτοια κοροϊδία σαν του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει περάσει στην Ελληνική Ιστορία !

  2. ΦΕΜΑ 21:40 30/09/2020

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΛΑ………………ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΥΕΣ, ΤΙ ΚΑΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ? ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ, ΣΑΝ ΤΙΚ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.