Neo

Μιλά για άνευ όρο διάλογο με την Τουρκία;

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε με αφορμή την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά, η Φώφη Γεννηματά.
«Δεν εμπιστεύομαι την μυστική διπλωματία και την κρυφή ατζέντα», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και κάνοντας λόγο για αναπάντητα από τον πρωθυπουργό ερωτήματα και για έγγραφη συμφωνία για την οποία ουδέποτε ενημερώθηκε η αντιπολίτευση. «Η έγγραφη συμφωνία σημαίνει ότι υπάρχει πλαίσιο διαλόγου. Πού το πάει ο κ.Μητσοτάκης; Μιλάει για άνευ όρων διάλογο με την Τουρκία και μας το κρύβει;», διερωτήθηκε, τονίζοντας ότι από την πλευρά της Τουρκίας είναι φανερή η ‘οθωμανική στρατηγική’. «Ο διάλογος με την Τουρκία δεν γίνεται να ξεκινάει την επόμενη μέρα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, με το OrucReis να τριγυρνά και να επιχειρεί να γκριζάρει περιοχές για να ενισχύει τα δικά τους επιχειρήματα. Και τελικά να διαπραγματεύεται ο Ερντογάν με τους δικούς του όρους και να κάνει ένα ανατολικό παζάρι με όλους τους ισχυρούς της γης», σημείωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, τονίζοντας ότι χρειάζεται ξεκάθαρη γραμμή από την ελληνική πλευρά.

5 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΦΕΜΑ 11:02 27/09/2020

    οταν δεν εχετε επιχειρηματα ,το ριχνετε στο βρισιμο . αυτο ξερετε να κανετε . εσυ κοιτα να λιβανιζεις τον μητσοτακη,και δηθεν να τον κατακρινεις και λιγο για τον γονο καραμανλη,λες και τον διορισα εγω υπουργο και το χειροτερο τον κραταω ακομα,και μην αναρωτιεσαι τιποτα για μενα. λαθος πορτα κτυπας

  2. @ΦΕΜΑ
    Αναφέρομαι σε όσα μέλη της διακυβέρνησης της περιόδου 2009–2011 ,
    αγαπητέ(η) ΦΕΜΑ η μάλλον ΨΕΜΑ ,
    που ενώ πήραν το Πολιτικό κόστος με τις προσωπικές τους Θυσίες για να σώσουν την χωρα μας από την πτώχευση ,
    Παρέμειναν πιστοί στα πιστεύω και την προοδευτική τους συνείδηση , Για τις πολλές αλλαγές που χρειάζεται η Κοινωνία μας .
    ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ για καρέκλες , ρουσφέτια και την εξουσία, από το; δέλεαρ που προσέφεραν δεξιά και αριστερά , Βενιζέλος , Σαμαράς
    Τσιπρας και Καμμενος και τώρα Μητσοτάκης!
    Με ότι εργαλεία σκέπτεται να εξουδετερώσει την ανάγκη ν ‘ Αλλάξουμε για να μην Ξαναβουλιαξουμε στο μέλλον .
    Άρχισε νομίζω ο τελευταίος καλά . Με το να υποστηρίξει την τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου και να καθαιρέσει τον Προκοπή Παυλοπουλο από την ΠΤΔ . ΑΑΛλά νομίζω οτι μας μας κοροϊδεύει τώρα κρατώντας στην Κυβερνησή του τον αυτιστικό πολιτικά Ξάδερφο του Δραπέτη της Ραφηνας στην Κυβέρνηση του και έτσι να μην μπορούν να χειριστούν αποτελεσματικά την απόσταση που χρειάζεται να παρθεί στα ΜΜΜ για την μη εξάπλωση του Covid-19 .
    Στο μέλλον λοιπόν όταν θέλεις να υπολογίζεσαι σαν σοβαρός αντίλογος σε αυτά που καταγράφω εγώ , γίνε πιο σαφής . με γεγονότα, παραδείγματα και συμβολισμούς .
    Έτσι που τα λες μάλλον σαν υπάλληλος κάποιου παρουσιάζεσαι αλλά και πάλι σαν γρίφος ! Ανοίξουν και υποστη4ιξε ότι θέλεις επώνυμα όμως και με συνέπεια .διαφορετικα είσαι ένα μόνον παράσιτο σαν αυτά του ραδιοφώνου .

  3. ΦΕΜΑ 19:12 26/09/2020

    ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ .ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΤΙΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΟ ΚΙΝΑΛ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ..ΤΑ ΕΝΤΙΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

  4. Tόσο η Κυβέρνησης Μητσοτάκη , όσο και η αξιωματική Αντιπολίτευσης ή , τα υπόλοιπα κόμματα και αποκόμματα της Βουλής σήμερα ή , των ΜΜΕ που προσπαθούν να περάσουν πολιτική γραμμή , ότι μια (1) ΓΡΑΜΜΗ υπάρχει εδώ.
    Και είναι ΕΘΝΙΚΗ .
    Την έχει θεσπίσει και σταθεροποιήσει το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα ,όχι μόνον με το σλόγκαν “βηθυσετε το Χώρα “ αλλά κυρίως με την Ένταξη της Κύπρου στην ΟΝΕ .
    Επιπρόσθετα το Κίνημα Αλλαγής με τα έμπειρα ,τίμια ,αποφασιστιμενα και δοκιμασμένα στα δύσκολα στελέχη του είναι πρόθυμο να συμβάλει ,
    όταν θα έπρεπε, ήδη , για τόσο σοβαρά θέματα να είχε ερωτηθεί τι πρέπει ακριβώς να γίνει ομόθυμα !

  5. ΦΕΜΑ 10:23 25/09/2020

    ΕΛΑ ΚΑΛΕ ΦΩΦΩ ΠΟΥ ΑΠΟΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ? ,Η ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΦΩΦΩ ,Η ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!!!!!!!!!!!!!! ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.