ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στον 2ο γύρο του ATP 500 Erste Bank Open Vienna

Απόψε στις 21:00 ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Ντιμίτροφ

Απέναντι στον Γκριγκόρ Ντιμίτροφ, πρώην Νο 3 στον κόσμο και νικητή του The O2 στο Λονδίνο το 2017, θα αγωνιστεί απόψε (21:00) ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον 2ο γύρο του ATP 500 Erste Bank Open Vienna, διεκδικώντας την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος χρειάσθηκε να αλλάξει το αριστερό του παπούτσι στο τρίτο σετ του πρώτου γύρου με τον Γιαν Λέναρτν Στρουφ, πριν φτάσει στη νίκη με 2-1 σετ (6-7, 6-3, 6-4), σε μία ώρα και 52 λεπτά, είναι έτοιμος να αναμετρηθεί με τον Ντιμιτρόφ για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα, μετά τη νίκη του 22χρονου Έλληνα πρωταθλητή με 3-0 σετ (6-3, 7-6, 6-2) στους «16» του Roland Garros.

«Είμαι χαρούμενος που ήμουν χαλαρός και σε μια τέτοια κατάσταση πνεύματος και διάθεσης. Νομίζω ότι είναι αυτό, που βοήθησε συνολικά την απόδοσή και τη νίκη μου», δήλωσε ο Τσιτσιπάς για τη χθεσινή νίκη του.

Ο 29χρονος Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Νο20 στον κόσμο, απέκλεισε στα δύο σετ τον Κάρεν Κατσάνοφ, με 7-6, 6-3.

Όποιος από τους Τσιτσιπά ή Ντιμιτρόφ προκριθεί, θα αντιμετωπίσει τον νικητή από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Αυστριακό Ροντιόνοφ και τον Βρετανό Έβανς

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.