ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Να απορριφθεί το αίτημα Λαγού προτείνει η εισαγγελέας

Να απορριφθεί το αίτημα εξαίρεσης των μελών του δικαστηρίου που είχε καταθέσει ο Γιάννης Λαγός προτείνει η εισαγγελέας, στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Νωρίτερα είχε εξαιρεθεί η πρόεδρος της νέας σύνθεσης του δικαστηρίου που συστήθηκε για να εξετάσει το αίτημα Λαγού, καθώς δήλωσε κώλυμα, μιας και ήταν δεύτερη επίκουρη ειδική ανακρίτρια στην κύρια ανάκριση που διενεργήθηκε στο Εφετείο για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ενώ είχε αποχωρήσει η νέα σύνθεση, ο Γιάννης Λαγός, προκαλώντας όπως πάντα, ακούστηκε να λέει: «Έτσι μπράβο, έναν-έναν τους στέλνουμε στα σπίτια τους».
Σημειώνεται ότι το δικαστήριο λίγο πριν προχωρήσει στη φάση των ποινών, διέκοψε καθώς υπεβλήθη αίτημα εξαίρεσης των δικαστών -πλην της εισαγγελέως- από τον Γιάννη Λαγό. Αλλη σύνθεση δικαστηρίου ανέλαβε την εξέταση του συγκεκριμένου αιτήματος.

Αν απορριφθεί η αίτηση που έχει καταθέσει ο Γιάννης Λαγός, το δικαστήριο κανονικά, αμέσως μετά θα προχωρήσει στην επόμενη και τελική φάση της δίκης, αυτής των ποινών για τους καταδικασμένους για εγκληματική οργάνωση χρυσαυγίτες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.