ASTRO-MATRIX

Δείτε το βίντεο

Εβδομαδιαίο ερωτοσκόπιο ζωδίων από 5 έως 11 Οκτωβρίου

Δείτε τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ώρα να ωριμάσεις, να κόψεις ανωριμότητες και να φερθείς ώριμα στην συντροφική σου ζωή! Αν με ακούσεις, δεν θα χάσεις 2ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: Οικονομικά προβλήματα και εργασιακά τρεξίματα 1ο δεκαήμερο. Από έρωτα, μπα… Εσύ του 3ου μεγάλη προσοχή! Καυγάδες, πληγώνεσαι, σοκάρεσαι, έρχεσαι σε οριστικές ρήξεις ή ακόμα και χωρισμούς! Όχι στο παρελθόν! 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Άσε τα νεύρα 1ο δεκαήμερο και ετοιμάσου! Μία έκπληξη από το άλλο σου μισό ή ένας νέος κεραυνοβόλος έρωτας, είναι προ των πυλών!

«Τα «ΜΗ»: Οι γκάφες στην δουλειά, φέρνουν πολλά προβλήματα 2ο δεκαήμερο, για να κάτσεις να ασχοληθείς με τα ερωτικά! Εσύ του 3ου, όχι στα απωθημένα, όχι στα παλιά, όχι στα παράνομα… Είναι ήδη βαριά η ψυχολογία σου και θα γίνει χειρότερα, αν φας κι άλλη απογοήτευση!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, κατακτήσεις, χαρά, πάθος και ρομαντισμός 2ο δεκαήμερο! Όλα τέλεια, αρκεί να μην το πάρεις πάνω σου!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, ένα ξαφνικό μήνυμα σου έρχεται από το ερωτικό σου παρελθόν, ωστόσο μην ελπίσεις, γιατί μάλλον θα είναι απογοητευτικό το αποτέλεσμα! 3ο δεκαήμερο, πολλές οι αρνητικές αλλαγές που θα έρθουν και οι φιλικές ρήξεις. Δεν νομίζω να έχεις όρεξη για έρωτες…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Όλα τέλεια στα ερωτικά και κυρίως επικοινωνιακά 1ο δεκαήμερο! Φλερτ, ξαφνικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, εξομολογήσεις και χαρούμενες αλλαγές!  

Τα «ΜΗ»: Όχι στο ερωτικό παρελθόν 2ο δεκαήμερο, γιατί θα προσγειωθείς απότομα! Εσύ του 3ου, δυστυχώς πέρα από τα επαγγελματικά προβλήματα, θα αντιμετωπίσεις και ερωτικά… Οριστικές ρήξεις και επικοί καυγάδες, είναι μέσα στο πρόγραμμα!

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, τα ερωτικά σου καλά κρατούν, ωστόσο επικοινωνιακά, κάνεις πολλά λάθη… Συγκράτησε νεύρα και παρορμητικότητα, για να μην χαθεί η εύνοια!

Τα «ΜΗ»: Όχι γλυκό μου 1ο δεκαήμερο, όχι… Το ερωτικό παρελθόν δεν γυρνά για καλό! Θα καταλήξει σε καυγά! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Όλα τέλεια 1ο δεκαήμερο! Ομορφιά, γοητεία, ερωτική τύχη, γνωριμίες, εκπλήξεις, κεραυνοβόλοι έρωτες, καλοπέραση, χαρές και νέα ξεκινήματα!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, πολλά τα οικονομικά προβλήματα! Όσο για τον έρωτα, άσε στην άκρη κτητικότητα και ζήλια please!

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Η τύχη του έρωτα με το μέρος σου, (γι’αυτό μπαίνεις και στα «πρέπει» άλλωστε 2ο δεκαήμερο), αλλά μάλλον είσαι άπληστος και απαιτητικός και δεν την απολαμβάνεις!
Τα «ΜΗ»: 
Μια ικανοποίηση έρχεται, από έναν απωθημένο σου έρωτα 1ο δεκαήμερο, αλλά θα είναι κάτι… προσωρινό! Για εσένα του 3ου, αρκετά δύσκολη εβδομάδα… Λάθος πισωγυρίσματα που πληγώνουν, νέα ξεκινήματα που ναυαγούν, κόντρες, ρήξεις και χωρισμοί… Υπομονή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, μία θετική έκπληξη για τα ερωτικά σου, αυτή η εβδομάδα! Με αλλαγές και χαρούμενες συγκυρίες! Κρίμα που κινδυνεύεις να τα χαλάσεις όλα, με τα νεύρα σου!  

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, πες ένα μεγάλο όχι, σε έναν απωθημένο ή κρυφό έρωτα. Θα την πατήσεις! Εσύ του 3ου, έχεις τόσα πολλά προβλήματα καθημερινότητας και εργασίας, που θα νιώθεις τόσο εξαντλημένος για έρωτες και τέτοια…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Το γλεντάς στον έρωτα 2ο και 3ο δεκαήμερο και η τύχη είναι μαζί σου, στις αλλαγές που θες να κάνεις στα αισθηματικά σου ζητήματα! Ελπίζω να μην τα γκρεμίσεις όλα, με νεύρα και υπερβολές!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, μία αποκάλυψη ενός μυστικού, σε ταράζει! Να έχεις το νου σου!   

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, αλλαγές, χαρές και γνωριμίες 1ο δεκαήμερο! Η τύχη με το μέρος σαυ!

Τα «ΜΗ»: Προβλήματα επαγγελματικά 2ο δεκαήμερο και φλατ τα ερωτικά σου! Πολύ δύσκολα τα πράγματα 3ο δεκαήμερο... Ρήξεις, προβλήματα από το παρελθόν που επιστρέφουν, καυγάδες, μέχρι και χωρισμοί...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ταξιδάκια, βολτούλες, φλερτ, γνωριμίες και χαρές 2ο δεκαήμερο! Χωρίς έπαρση please!
Τα «ΜΗ»:  Καυγάδες ερωτικοί και επαγγελματικά προβλήματα 1ο δεκαήμερο! Ευτυχώς το σεξ, τα λύνει όλα! Εσύ του 3ου, προσοχή στο μπλα-μπλα σου το νευρικό και κυρίως στις επικοινωνίες με το παρελθόν!

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Και τύχη και χαρά και ανεμελιά στον έρωτα 1ο δεκαήμερο! Επιπλέον μεγάλη ευκαιρία, να ζήσεις τον μεγάλο έρωτα! Όλα τέλεια!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, τα προβλήματα του πορτοφολιού σου, δεν δίνουν χώρο στα αισθηματικά σου! 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.