ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: «Χαμένη η Ελλάδα από τις αποφάσεις στη Σύνοδο Κορυφής για την Τουρκία»

«Δυστυχώς η Ελλάδα βγήκε χαμένη από τη Σύνοδο Κορυφής. Όλα τ' άλλα είναι ωραιοποιήσεις. Δεν είναι αυτά που περίμενε ο ελληνικός λαός. Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε πολλά και πήρε υποσχέσεις», σχολίασε η Φώφη Γεννηματά, για τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου πριν λίγο στη Βουλή.

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση επερώτησης του Κινήματος Αλλαγής για το επιτελικό κράτος, η κ. Γενημματά παρατήρησε πως με τις αποφάσεις που ελήφθησαν για την Τουρκία, η ΕΕ έκανε βήματα πίσω στην υπέράσπιση του Διεθνούς Δικαίου. «Ανέχθηκαν την Τουρκία και δεν τόλμησαν να μιλήσουν ούτε για κυρώσεις», τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Καταλόγισε πλήρη ευθύνη στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, επαναλαμβάνοντας ότι ασκεί διπρόσωπη πολιτική. «Χθες μάθαμε και πάλι για μια νέα συμφωνία μέσω του ΝΑΤΟ. Που το πάει ο κ. Μηστοτάκης;», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΦΕΜΑ 10:28 03/10/2020

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ? ———ΝΔ ΚΑΙ ΚΙΝΑΛ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?—————ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΣΙΠΡΑΣ———— Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ . Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.

  2. SPARTA. 23:37 02/10/2020

    Ενώ με εσένα Φωφώ, τον Τζέφρι και τον Ααρών Αβουρή έφευγε ξεβρακωμένη η Ελλάδα από συνόδους κορυφής.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.